Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyRokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice v oblasti Krkonoše: 3 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chalupa za týden: léto 24.000kč, zima 35.000kč. Vítáme Vás v naší milované roubené chaloupce. Máme ji moc rádi. V době Covidu jsme zde strávili spoustu času a do naší nové chaloupky se zamilovali. Chaloupka prošla vydařenou rekonstrukcí už v roce 2011,kdy byla velmi vkusně zařízena majiteli z Holandska, kteří ji také chvíli pronajímali pod stejným názvem. Zachovány byly i některé původní prvky, v kuchyni pec, dlážděná předsíň... a spousty dalších detailů. Věříme, že i Vy si ji zamilujete. Pojďte dál... okusit více jak stoletou atmosféru staré krásné klasické útulné roubenky... opečovávané do posledního detailu. Pojďte se nadechnout a nechat se okouzlit ranními výhledy na kopce krkonošských lesů, nechat se osvítit horským sluncem, přijďte si odpočinout.

Jsme velká rodina, rádi sportujeme, cestujeme a poznáváme nová místa, ale i přes to se do naší krásné roubené chaloupky rádi vracíme, jak v zimě, tak i v létě, její kouzlo se nevytrácí. Atmosféra hor a ranních výhledů z dřevěných oken je nezapomenutelná a dechberoucí. Strmé kopce a stoupající pára z lesů a sluneční svit, to se dá zažít jen z našich výhledů přímo při ranní kávě u velkého dřevěného stolu. Praskání dřeva v krbu, v peci... nezapomenutelné. Grilovat a posedět s přáteli přímo před chaloupkou. Uvařit si čaj a s knížkou u krbu odpočinout po celodenním lyžování, nebo večer si u velkého stolu zahrát karty při skleničce vína... kdy děti spokojeně spinkají v útulných pokojíčcích.... tomu se říká: "žít svůj sen" Chvilky v chaloupce jsou pro nás nezapomenutelné a věříme, že se stanou i pro Vás těmi nejkrásnějšími vzpomínkami.

Parametry nemovitosti

NázevJizera Cottage
Ložnice3 ložnice
MěstoRokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.