Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 86 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Rezervováno
Evropská, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 1 m²
Měsíční nájemné29 900 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Poplatky za energie1 700 Kč
+ Vratná kauce59 800 Kč


PROSTORNÝ BYT 4+kk v Praze 6 Dejvicích ihned k nastěhování

Nabízíme náš byt v příjemné rezidenční lokalitě v Praze 6 Dejvicích (Evropská ulice) s tramvajovou zastávkou Hadovka hned u domu. Tento prostorný byt se 3 neprůchozími ložnicemi a velkými úložnými prostory je vhodný i na spolubydlení a nachází se ve čtvrtém patře cihlového domu bez výtahu.

KLÍČOVÉ PARAMETRY:

• Dispozice 4+kk se 3 neprůchozími ložnicemi (viz půdorys)

• Byt je částečně zařízený s dostatkem úložných prostor (POZOR nafocený nábytek není k dispozici, jen vestavěné skříně, pár kusů nábytku, komplet kuchyně a pračka).

• Podlahová plocha 86 m² pro pohodlné bydlení

• Krásné okolí – park Hadovka hned za domem, v Divoké Šárce za 9 min tramvají

• Skvělá dopravní dostupnost – tramvaj u domu (1 min), metro (2 min tramvají), obchody v dochozí vzdálenosti (Žabka, Lidl, DM drogerie), v blízkosti univerzitních kampusů

• Plně vybavená kuchyň a koupelna s vanou a pračkou

• Samostatná toaleta a sklep pro další úložný prostor

PODROBNOSTI:

Tento byt je ideální pro ty, kdo hledají pohodlné a udržované bydlení na Praze 6. Velká plastová okna s trojitými skly dodávají bytu dostatek světla i absolutní klid od ruchu města. Máte k dispozici vše, co potřebujete k pohodlnému bydlení, včetně výborné občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti. A pro ty, co rádi vaří – trouba, plynový sporák s digestoří, myčka i velká lednice jsou Vám samozřejmě k dispozici. Celý byt jsme nechali profesionálně uklidit, takže je připraven ihned k nastěhování.

ZAJÍMAVÉ DETAILY:

• Byt leží na pomezí krásných čtvrtí Ořechovka a Hanspaulka – užijete si procházky kolem ambasád a klid v zeleni

• Bydlíme v okolí a rádi navštěvujeme třeba Klubovnu, Bistro Ořechovka, cukrárnu Mučenka, trhy na Kulaťáku

• Jednu z ložnic zdobí krb (z bezpečnostních důvodů nefunkční), ale oko potěší

PROHLÍDKA A NÁKLADY:

Nechte se okouzlit tímto unikátním bytem a lokalitou! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku osobně. Byt je k dispozici částečně vybavený, nájemné je 29 900 Kč, smlouva na 1 rok s možností prodloužení. Vratná kauce činí 2 měsíční nájmy a výhodou je, že neplatíte poplatky realitce. Vyúčtovatelné měsíční náklady 4členné domácnosti jsou cca 6 tisíc Kč a zahrnují zálohy na vodu, topení, elektřinu, plyn, úklid společných prostor, odvoz odpadu). Internet můžeme zařídit po domluvě.

SPACIOUS APARTMENT 4+kk in Prague 6 Dejvice immediately for moving in

We offer our apartment in a pleasant residential location in Prague 6 Dejvice (Evropská street) with tram stop Hadovka right next to the house. This spacious apartment with 3 non-contiguous bedrooms and large storage spaces is also suitable for co-living and is located on the fourth floor of a brick building without elevator.

KEY PARAMETERS:

• Layout 4 + kk with 3 separate bedrooms (see floor plan)

• The apartment is partly furnished with plenty of storage space (ATTENTION the photographed furniture is not available, only built-in wardrobes, a few pieces of furniture, complete kitchen and washing machine).

• Floor area of 86 m² for comfortable living

• Beautiful surroundings - Hadovka park right behind the house, in Divoká Šárka in 9 min by tram

• Great transport accessibility - tram near the house (1 min), metro (2 min by tram), shops within walking distance (Žabka, Lidl, DM drogerie), close to university campuses

• Fully equipped kitchen and bathroom with bathtub and washing machine

• Separate toilet and cellar for additional storage space

DETAILS:

This apartment is ideal for those who are looking for a comfortable and well-kept living in Prague 6. Large windows with triple glazing give the apartment plenty of light and absolute peace from the hustle and bustle of the city. You have everything you need for comfortable living, including excellent amenities and transport accessibility. And for those who like to cook - an oven, gas cooker with extractor hood, dishwasher and large fridge are of course at your disposal. We've had the whole apartment professionally cleaned so it's ready to move in straight away.

INTERESTING DETAILS:

• The apartment is located on the border of the beautiful districts of Ořechovka and Hanspaulka - you will enjoy walks around the embassies and peace in the green

• We live in the neighbourhood and we like to visit Klubovna, Bistro Ořechovka, Mučenka sweet-shop, farmers markets at Kulat'ák

• One of the bedrooms is decorated with a fireplace (not working for safety reasons), but it is a delight to the eye

THE TOUR AND THE COST:

Be charmed by this unique apartment and location! Contact us for more information and to arrange a personal viewing. The apartment is available partially furnished, rent is 29 900 CZK, contract for 1 year with possibility of extension. The refundable deposit is 2 monthly rents and the advantage is that you do not pay fees to the real estate agent. The billable monthly costs of a 4-member household are about 6 thousand CZK and include deposits for water, heating, electricity, gas, cleaning of common areas, garbage collection). Internet can be arranged if you want.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu842284
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží4. podlaží z 4
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 1 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHadovka
🚶 133 m (2 min)
PoštaPraha 65
🚘 1 252 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 112 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 678 m (8 min)
RestauraceNové století
🚶 325 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 775 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Hanspaulka
🚘 1 221 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Velvarská (malá)
🚶 507 m (6 min)
SportovištěSK Střešovice
🚶 815 m (10 min)
Hřiště
🚶 206 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.