Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 30 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Moskevská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


Nabízím spolubydlení studentce VŠ či mladé pracující ženě (19-35) ve Vršovicích s dobrou dostupností do centra. Zastávka tramvaje 22, 4 Ruská. Pokoj je směřován na jižní stranu, tzn. celý den prosluněný včetně balkonu s výhledem na Heroldovy sady. Vchod do pokoje je přes jiný pokoj. V bytě je internet, malý pes, dále pak v prostorné koupelně pračka, vana i sprchový kout, sporák s troubou, lednička. K dispozici od 1.6.

I am looking for a female flatmate, either a college student or a young woman (19-35) in Vršovice tram 22, 4 stop Ruská. The room is directed to south which means that there is sunshine all day long. There is a balcony with a view to Heroldovy sady. You get to the room across other flatmate´s room. There is a washing-mashine, bath tub, shower in a spacious bathroom, cooker + oven, fridge+freezer. There is also internet access and a small dog. Available starting June.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu140826
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.