Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyMajakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Majakovského, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Pronajmu zařízený byt 2+1 v Karlových Varech, Rybářích, Majakovského ulice. Byt je ve 3. patře cihlového domu bez výtahu. Rozloha samotného bytu 60m2. K bytu náleží sklep. Byt je po částečné rekonstrukci, plastová okna, nové radiátory a plynový kotel. Byt je zařízen, lednice, pračka, mikrovlná trouba, nábytek, postel, televize, zánovní kuchyňská linka,.. Za domem je dvorek. Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení fasády, vchodové dveře, zvonky,osvětlení chodeb,střecha). K bytu náleží sklep. Parkovat je možno v okolí domu.V okolí veškerá občanská vybavenost škola,školka,pošta,zdr.středisko, MHD, Kaufland, Lidl, vlakové nádraží. PREFERUJI DLOUHODOBĚJŠÍ PRONÁJEM. Cena pronájmu bez poplatků (cca. 3500,- pro 3.členou domácnost). Při podpisu smlouvy vratná kauce 15000,- Kč.

Při podpisu smlouvy a úhradě nájmu na 12 měsíců předem, roční nájemné 56400,- kč (4700,- měsíčně) + poplatky. Při podpisu smlouvy a úhradě nájmu na 12 měsíců předem vratná kauce 15000,- Kč.

Byt volný od 1.11.2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162259
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.