Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


- Nájemné je 11500 Kč / měsíc

-Poplatky nejsou zahrnuty v základní ceně. (1500 Kč voda, teplo, elektřina, odpad, úklid společných prostor, nezahrnuje internet - přeplatky se vrací)

- Venkovní parkovací místo

-Kontakt lze nalézt na konci inzerátu

-Fotografie připojeny k inzerátu

- Přednostně dlouhodobý pronájem ( 12 měsíců), krátkodobé pronájmy možné, měsíční nájemné by bylo vyšší než v případě dlouhodobého.

1 + kk v ulici Na Okraji ulici, Praha 6 - Břevnov. Byt je v novostavbě z roku 2005. Budova vyhrála architektonickou cenu v roce 2006. Stavba i byty se vyznačují minimalističností a jednoduchostí interiéru i exteriéru. Byt je vybaven v tomto duchu.

Oblast, kde se nachází je velmi klidná, v blízkosti přírodního parku Divoká Šárka a Džbán s rozsáhlou vodní plochou. Jedná se o nejrozsáhlejší zelenou plochu v Praze, ideální pro sport nebo procházky v přírodě. Byt je také v blízkosti parku Hvězda a Ladronka.

V blízkosti bytu se nachází veškerá nutná občanská vybavenost: nemocnice (Ústřední Vojenská nemocnice), supermarkety, nákupní střediska (Obchodní centrum Petřiny, Šestka), školy, vysoké školy (Karlova univerzita) aj. Byt má dobrou dostupnost do centra prostřednictvím MHD, leží 4 minuty chůze od nejbližší zastávky metra (Petříny) i tramvaje ("Obchodní centrum Petřiny", linky 1, 2 a 18) a 5 minut chůze od autobusové zastávky "Větrník ". Tramvají je to 10 minut od stanice metra A Hradčanská. Do centra jezdí přímý spoj (autobus) i metro.

Byt je nový a plně vybaveny moderním minimalistickým nábytkem. Má obývací pokoj / ložnici s integrovanou kuchyní, koupelnu a samostatné WC, k bytu patří parkovací stání. Obytná místnost má 28 m2. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží (dům má čtyři podlaží).

V kuchyni je plně vybavená: sklokeramická varná plocha, mikrovlnná trouba, myčka, příbory, nádobí a stůl se dvěma židlemi. V ložnici / obývacím pokoji je kožená sedačka pro tři osoby, konferenční stolek a sklopná postel, TV a komoda.Pokoj je prosvětlený díky velkému oknu. V předsíni je vestavěná skřín na ukládání oblečení. Byt disponuje internetovým připojením i telefonní linkou a pračkou.

Neváhejte se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem, žádostí o dodatečné fotografie či v případě zájmu si byt prohlédnout!

NEMAME ZAJEM O SPOLUPRACI S RK, NEKONTAKTUJTE NAS PROSIM.

Mail: ni.rybakova@gmail.com

Telefon: 736 612 762

- Rent is 11500 Kc / month

-Utilities are not included in the base price. (1,500 Kc – refundable if surplus)

- Private parking lot is included in the price (outdoor lot)

-Contact can be found at the end of this post

-Pictures are attached

- Preferibly long term stays ( 12 months), for shorter stays the price could be slighltly higher.

A 1+kk flat is rented in Na Okraji street, Praha 6 - Brevnov. The flat is in a new building from the year 2005. The building won an architectural prize in the "Best Year Building 2006" contest. Both the building and the flat are minimalistic and simple. The flat is equiped following this trend as well.

The area is very quiet and mainly pedestrian, close to the natural park Divoká Šárka, and Džbán dam in the same park. It is the greenest and biggest area in Prague with a nature favour, and ideal for sports or walks. It is close to the Hvězda park as well, where the noble houses are. Another close park is Ladronka.

At the same time, the flat in an area of all types of services: a major hospital (Ústřední vojenská nemocnice), supermarkets, malls (Obchodní centrum Petřiny, Šestka), schools, high schools, Karlova University faculties and commerces. The flat is well-connected with downtown through public transport, a 4 minute walk to the closest metro (Petřiny) and tram stop ("Obchodní centrum Petřiny", lines 1, 2 and 18), and 5 minute walk to the bus stop "Větrník". The tram takes 10 minutes to Prague Castle. The metro green line is connected to the downtown directly (Malostranská,, Staroměstská, Můstek, Muzeum). The flat is also connected with Prague downtown in a direct line by bus.

The flat is new and fully equiped with modern-minimalistic furniture. It has a living room/bedroom with integrated kitchen, a full-featured bathroom and a parking lot. The room is 28 square meters. It is in the first floor out of four.

The kitchen is new and it is fully equipped, with glass ceramic tiling, microwave, dishwasher, cutlery, dishes and a table with two chairs. In the bedroom/living room part there is a leather sofa for three people, a small table and a wall-bed. There is also a TV and closet.

The room has a large window that makes it get great light. The flat has also closets to keep clothes in a hall. Internet and flat line available and there is a washing machine.

Contact us if you would like us to send you more photos, if you have doubts or questions, if you are interested and you would like us to show you the flat!

Mail: ni.rybakova@gmail.com - Spanish, English

Phone: 736 612 762 (speaks only Czech, for Spanish or English, contact me via mail and I will arrange an interpreter for phone conversation if needed)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu183533
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.