Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 41 m² bez realitkyAfrická, Praha - Vokovice

Africká, Praha - VokoviceMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Hledám jednoho nebo pár, kteří by chtěli žít v příjemném, prosluněném a moderně vybaveném bytu o velikosti 1+kk (39 m2). Jeho součástí je velká zasklená lodžie (2,5 m2) s průchodem na zahrádku, na které se můžete realizovat :-)

Byt se nachází ve sníženém přízemí cihlového domu v klidné části Prahy 6 - Vokovice. Na metro Bořislavka jsou to 2 minuty pěšky. V blízkém okolí se nachází veškeré sportovní vyžití (Sportcentrum Evropská, Šárecké údolí nebo koupaliště Džbán).

Byt je situován na jih, takže je prosluněný a snížené přízemí mu dává tu vlastnost, že je v něm v létě příjemně chladno a v zimě naopak udržuje teplo (spotřeba energií je tak velice nízká). Skládá se z předsíně, pokoje, kuchyňky, komory a koupelny s WC. V bytě je velmi prakticky vyřešeno denní a noční rozčlenění - sklápěcí postel skrytá za designovými posuvnými dveřmi umožňuje, že je byt přes den vzdušný a prostorný, a na noc vykouzlí pohodlné spaní. Originálně jsou řešeny další detaily bytu...ale to až při osobní prohlídce.

Součástí bytu je i sklepní kóje.

Poplatky zahrnují zúčtovatelné zálohy na vodu, teplo, elektřinu a dále možnost UPC (není v ceně). Byt je vhodný ideální pro jednu osobu nebo pro pár a bude volný od července.

RK prosím nevolat.

I am looking for a single tenant or a couple, that would like to live in a cosy, sunny and modern flat - 1+kitchen (39 m2). The flat also includes a large glass balcony (2,5 m2), from which can be directly entered garden which you can also use.

The flat is located on the lowered first floor in calm part of Praha 6 - Vokovice. Its about 2 minutes walk to metro Bořislavka. The neighbourhood is rich on sport facilities (Sportcentrum Evropska, valley of Sarka, or swimming centre Dzban).

The south orientation of the flat result in abundance of daylight. Its lowered location brings cool climate over the summer while cumulating warmth over the winter. The flat comprises of the hallway, living room, kitchen, pantry, and bathroom. Moreover, the flat has practically solved day and night zones; folding comfortable double bed is hidden behind custom designed sliding doors, which result in a more airy space during day. Attractively designed are also other details of the flat, but this is to be showed during a personal visit.

Part of the flat is also a cellar space.

The fees include deposits for water, heating, electricity and insurance. Connection to fast internet - UPC is possible (not included). The flat is ideal for a single person or a couple and it will be available from July.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu200313
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 10 m²
Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 65
🚶 366 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 231 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 255 m (3 min)
RestauraceBarca steak
🚶 280 m (3 min)
LékárnaBenu
🚶 229 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Červený vrch
🚶 299 m (4 min)
Mateřská školaFakultní mateřská škola se speciální péčí
🚶 516 m (6 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚘 1 069 m (3 min)
Hřiště
🚶 106 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.