Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Štítného, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Terasa 9 m²
Měsíční nájemné20 990 KčUšetříte 1 000 Kč21 990 Kč

+ Poplatky za služby1 010 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Zajímavá nabídka bytu od 1.6.2023.Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu prostorný byt o velikosti 2+kk a celkové ploše 51 m2 s terasou o ploše 9m2 situovanou na jih v 5.patře zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem, v ulici Štítného 16, Praha 3 - Žižkov. Jedná se o byt č. 16, pronájem bytu je BEZ PROVIZE.

Výše měsíčního nájmu je 20.990,-Kč + domovní poplatky 510,-Kč/os./měsíc + záloha na vodu 500,-Kč/os./měsíc dle počtu osob v bytě + energie (elektřina bytu). Kauce bytu ve výši 40.000,-Kč.

Nabízený byt tvoří vzdušný pokoj o výměře 21m2 se vstupem na terasu s kuchyňskou linkou se sporákem a lednicí. Dále se v bytě nachází ložnice se střešními okny a roletami (15 m2) a příslušenství - koupelna s vanou, toaletou a bidetem, vybavená pračkou. V chodbě bytu je vestavná šatní skříň. Vytápění bytu je elektrickými přímotopy a topným žebříkem v koupelně, ohřev teplé vody zajišťuje bojler (Dražice). Byt disponujem klimatizací. Elektřina bytu se převádí na nájemce, plyn v bytě zaveden není.

Dům má nově rekonstruovanou fasádu. Pro nájemníky a jejich hosty je k dispozici tzv. relax. zóna na střeše dvorního objektu (cca 200m2 zeleně - tráva s keři.. sprcha, WC) a po dohodě s majitelem během léta využívání střešního bazénu (6,6x4x1,7) se slanou předehřívanou vodou (mořská sůl, tepelné čerpadlo 29°C, protiproud pro plavání).

Centrum města je v docházkové vzdálenosti cca 15 min.

S ohledem na stav bytu preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky. Platí i pro zájemce s malými pejsky, kočkami,...apod. Doporučujeme pro pár nebo jednotlivce.

Dům - společné prostory se denně uklízí vlastním zaměstnancem-pečlivě.

Prohlídky zajišťujeme po tel. dohodě: 777 204 257. Upřednostňujeme čas prohlídek v pracovní době mezi 8-17h. Jedná se pouze o dlouhodobý pronájem, není možné tento byt následně krátkodobě pronajímat. Foto nábytku není součástí pronájmu.

Byt je bude volný od 1.6.2023 preferujeme nejlépe bez zvířat, nekuřáci. Neplatíte provizi=majitel.

Specious flat 2+kk, 58m2 situated in brand new loft conversion in 5 th floor of the newly refurbished property at Štítného 11, Praha 3 - Žižkov with a newly builded glass Lift, suitable for tenants with a longterm intentions. Monthly rent 22.900,-CZK + maintance fee + deposit for water supply according the number of tenant using the flat. Bill for electricity and gas is paid quaterly according to consumption. The flat consists of 1 master bedroom with windows facing the east (12m2) and one room with kitchen area.

The flat is equiped with air conditioning and newly builded kitchen with new fitted cooking stove and oven, dishwasher. In very specious bathroom there is a glass shower curtain , wooden drawer with basin, mirror, water heater and toilet. In a hallway there is fitted high wardrobe and some wooden shelfs with hooks.

If necessary the landlord can supply new washing machine.

Gas is measured individually separately for each flat with a main heater outside the flat that regulates the temperature and operation of each meters. Bill for consumption will be propose quaterly.

Returnable Deposit of the flat is 30.000,-CZK.

Maintanance fee is 400,-CZK/person/month + 250,- CZK deposit for water supply/person/month.

The building is located in a nice area in the heart of Žižkov with it's bars and pubs, close to the city center - within the walking distance of 15 min.

For our tenants and their gets we offer our Relax zone situated on the roof of the house next door, with a swimming pool with salty water ( summer season )and green grass terase that may be used upon agreement with the landlord.

We accept no pets and we prefer non smoker tenants. The viewings are organized daily during Monday-Friday between 8-6PM. If you are interested please write to kodidek@kodidek.cz or phone on: 777 204 257 to organize appointment to view the flat. Free of Commision - direct owner: )

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu224618
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 9 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDProkopovo náměstí
🚶 259 m (3 min)
Pošta
🚶 299 m (4 min)
Obchod
🚶 35 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 196 m (2 min)
RestauraceSOU100
🚶 7 m (0 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 204 m (2 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 71 m (1 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 287 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 108 m (1 min)
Hřiště
🚶 538 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.