Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkySulanského, Praha - Háje

Rezervováno
Sulanského, Praha - Háje
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce18 800 Kč


Skvělé spojení – 3min pěšky metro Háje, kousek od dálnice D1. Dům po rekonstrukci, zateplený, plastová okna, prostorná lodžie se zasklením, zděná koupelna. Celkem 4 neprůchozí místnosti . Jídelna s kuchyní a obývací pokoj mají okna na jih do parku. 2 ložnice okna do klidné (slepé) ulice. Vstupní hala, skříň ve zdi, samostatná šatna v hale. Bezpečnostní vstupní dveře. Dlažby, plovoucí podlahy, koberec. Byt je v 1.patře z nízkého, 5 patrového domu s výtahem, velmi klidná lokalita, výhled do parku, v těsné blízkosti obchody, kino, rybník, škola, školka, Zvířátka a děti vítány. Bezproblémové parkování. Internet, kabelová TV. Přijemný udržovaný dům, milí sousedé.

Byt 80m2 a lodžie 7m2. Bezpečný sklep za 3 uzamykatelnými dveřmi (kola)

Bez provize – přímo od majitele !!! RK nevolat ! Děkuji.

Great connections – 3 minutes walk to the metro station “Haje”, a short distance from the highway D1. The house is renovated, insulated, new windows. , spacious balcony. Very spacious light 3+1 (80m2) apartment with a small terrace (7 m2) with aditional window. The apartment has 4 separate rooms. Dining room with kitchen and living room have windows to the south – to a garden park. 2 bedrooms have windows to the quiet street - blind alley. Entrance hall with bildin wardrobe and separate clothes room. Security entrance door. The apartment is on the 1st floor of the low, a 5-storey building with lift, very quiet location, views of the park, close to shops, cinema, pond, Pets and children welcome. Hassle-free parking. Internet, cable TV.

Apartment 80 m2 + balcony 7 m2 + safe cellar - 3 lockable doors (for your bike)

NO AGENCY FEE - directly from the owner!!

I can speak English. Mail: strakahaje@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236074
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.