Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyŠtefánikova, Praha - Smíchov

Štefánikova, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné14 500 KčUšetříte 7 500 Kč22 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Ihned k nastěhování byt 1+1 v domě na Štefánikově ulici. 5 min pěšky od stanice metra Anděl,nákupního centra Nový Smíchov, Petřína, Malé strany a Kampy.10 min pěšky od Národního divadla a Národní třídy. Výborná dopravní dostupnost-přímo na zastávce Arbesovo náměstí se 4 tramvajovými linkami a dvěma nočními. Byt má prostornou světlou ložnici s plovoucí podlahou a oknem do ulice. Kuchyně s oknem do pavlače, velká kuchyňská linka, plynový sporák s troubou a digestoř. Koupelna s vanou, na podlaze dlažba. Byt je ve 3.patře bez výtahu. Smlouva na rok s možností dalšího prodloužení. Poplatky jsou 1200 Kč za osobu měsíčně a obsahují vodu, odvoz odpadu, společnou elektřinu v domě, úklid domu a údržbu komínů. Nezahrnují elektřinu v bytě a plyn. Spotřebu elektrické a plynu energie v bytě hradí nájemík přímo dodavateli (PRE a PPAS). Vytápění a ohřev vody zajišťuje každoročně revidovaný plynový kotel Junkers. V domě jsou pouze bezproblémoví nájemníci.Pronájem přímo od majitele. Vzhledem ke stáří domu (postaven v 19.století), nebyl vypracován energetický štítek - budova je zařazena v energetické třídě G. Byt není zařízen nábytkem. Lednici a pračkuje nutno mít svojí. Dispozice a velikost bytu je vhodná pro bydlení nejvýše dvou osob. Je možné zřízení trvalého bydliště kvůli rezidenčnímu parkování. Kauce 25 000Kč. N a jaře bude provedena výměna okna do ulice za nové dřevěné.

Nájemné 14 500Kč+1 200Kč/os.poplatky+elektřína v bytě a plyn, které se převedou na nájemníka (cca 2500Kč měsíčně)+ možnost připojení internetu cca 400Kč měsíčně v případě zájmu.

Unfurnished apartment with 1 bedroom and kitchen. Available immediately. Located in the center of Prague: 5 min walk from underground station Anděl, shopping center Nový Smíchov and from Malá Strana, Kampa and Petřín, 150m from the french school and 10min walk from the National Theater and Národní Třída. Right on the tram station with 4 lines and two night lines. The flat is in the third floor without an elevator. Spacious bedroom with windows to Štefánikova street. Kitchen with a large kitchen unit and gas cooker and window into a calm courtyard, bathroom with a tub. Contract for one year with a possibility of prolongation. Fees are 1200 Kč per person and month and include payments for water, waste disposal, common electricity in house, cleaning of the house and maintenance of chimneys. It doesnt include electricity and gas in the appartment. You need your own washing machine and fridge. The apartment is not furnished. According to its size the apartment is suitable for max 2 person. The house was built in the 19th century - energetic class G. Third floor without an elevator. Deposit 25 000Kč.

Complete costs: rent 14500Kč+1200Kč/fees per person+electricity and gas in the flat paid directly to the delivery company(PRE and PPAS)(cca 2500Kč)+about 400Kč internet in case of your interest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27966
Dispozice1+1
Dostupné od30. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha35
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 30 m (0 min)
PoštaPraha 5
🚶 242 m (3 min)
ObchodPekařství
🚶 70 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 83 m (1 min)
RestauraceDhaba Beas
🚶 50 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 33 m (0 min)
ŠkolaZUŠ Štefánikova
🚶 259 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Domeček
🚶 133 m (2 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 394 m (5 min)
HřištěVláček
🚶 379 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.