Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 57 m² bez realitkyEgyptská, Praha - Vokovice

Egyptská, Praha - VokoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zrekonstruovaný luxusní byt 3+kk v sedmém patře družstevního domu s výtahem o celkové rozloze 57 m2. Byt se skládá se z předsíně, koupelny/wc, kuchyně a třech obytných místností, komory a zasklené lodžie. K bytu náleží sklepní kóje. Dům je po rekonstrukci (nová okna, zateplení, stoupačky), je obklopen zelení.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě na Praze 6 - Vokovice s vynikající dopravní obslužností (před domem zastávka autobusu, tramvaje Červený vrch, blízkosti stanice metra A Červený vrch (8 minut na metro Dejvická a 15 min na letiště) a občanskou vybaveností (blízkost nákupního centra Červený Vrch, ZŠ, školky, polikliniky, Divoké Šárky a obory Hvězda).

Orientace dvou pokojů je na SV s výhledem na zeleň přírodní rezervace Šárka; obývací pokoj je orientován na JZ a výhled je směrem na Evropskou ulici skrze malý parčík s dětským hřištěm. Byt je velmi tichý (lodžie je zasklená).

Byt je kompletně zrekonstruován dle architektonického návrhu. Podlahová krytina plovoucí. Vytápění je centrální dálkové, teplá a studená voda mají vlastní vodoměr. V bytě je přípojka na kabelový internet a TV. Je vybavena kompletně koupelna/wc a kuchyně, včetně vestavěných elektrospotřebičů (lednička, mraznička, trouba, mikrovlnná trouba, varná deska a pračka). Kuchyně může být dovybavena vestavnou myčkou. Předsín má velmi mnoho ulozneho prostoru na ramínka i policový systém.

Byt je velmi útulný, spíše než prostorný. Hodí se spíše pro pár.

Fotky a detailni plan k nahlédnutí zde: https://bit.ly/35XwEeR

I am offering for rent a newly renovated 2 bedroom design apartment situated in Prague 6. The floor is located on 7th floor and has 57 sq.m. The flat consists of a hallway, bathroom/toilet, kitchen and three rooms, storage and a balcony and a storage located in the basement of the building. The building has been recently renovated with new facade and windows.

The building is surrounded by greenery of residential quarter of Prague 6 with good connectivity to downtown (bus and tram station Cerveny Vrch in front of the building as well as metro station Cerveny Vrch (10 min to Dejvicka station/Metro A and airport (15min)). A shopping center Cerveny Vrch, elementary school, high school, and kindergarten are in close proximity. The flat oversees park Sarka and is close to park Hvezda for outdoor activities.

The apartment has been completely renovated according to an architectural project based on simplistic lines and color scheme that allows for individual touches to the interior. The flat has new floors, central heating, separate water and electricity meters. Connectivity to cabel TV and Internet is provided. Bathroom/toilet and kitchen are equipped with electric appliances (fridge, freezer, owen, microwave, hob and washing machine). A provision for a built in dish washer is included in the kitchen.

Both bedrooms are situated towards South East overseeing the greenery of park Sarka; living room is situated towards South West overlooking a small park with a children playground and further open views. The flat is very quiet.

The flat due to its arrangement is more suitable for couples.

Follow this link to more photos and detailed floor plan: https://bit.ly/35XwEeR

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu303929
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 11. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDČervený Vrch
🚶 161 m (2 min)
PoštaPraha 65
🚶 756 m (9 min)
Obchod
🚶 463 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 550 m (7 min)
RestauracePizza Hut
🚶 426 m (5 min)
LékárnaBenu
🚶 510 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola speciální a praktická škola Rooseveltova
🚶 426 m (5 min)
Mateřská školaFakultní mateřská škola se speciální péčí
🚶 335 m (4 min)
SportovištěSportcentrum Romana Šebrleho
🚶 649 m (8 min)
HřištěEvropská Vokovice
🚶 77 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.