Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyOrtenovo náměstí, Praha - Holešovice

Ortenovo náměstí, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné12 000 Kč


Krásný a velmi světlý byt 1 kk 35 m2 12 m2 terasa. V 6. patře historického domu s výtahem na Ortenově náměstí - po kompletní rekonstrukci vytvořené architektem.

V koupelně velký sprchový kout s kombinovanou sprchou a pračka. Designová toaleta a umyvadlo. Skříň a POSUVNÁ SKLENĚNÁ STĚNA na míru.

V kuchyni designové dlaždice, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, vestavěná lednice s mrazákem a myčka, mirkovlná trouba a konvice. Na podlaze dlažba.

V pokoji rekonstruované parkety, 2x halogenová světla se stmívačem. Přípojky na kabel a internet.

Terasa 12m2 s krásným výhledem na Tróju.

Holešovice nabízí pestrou občanskou vybavenost (obchody,restaurace,divadla,cluby,velkou tržnici). Spojení s historickým centrem Prahy pomocí MHD je velmi rychlé a dostatečně frekventované i v nočních hodinách. V místě je také dostatek zeleně a parků. Relaxace u břehu Vltavy nebo v největším pražském parku Stromovce.

K nastěhování: 15/4/2008

sunny flat 1 kk (35 m2) in Ortenovo square, which is situated on the 6th floor of brick building with lift. The flat consists of new and modern kitchen corner with all kind of appliances (fridge with freezer, stove, glass ceramic hob, dishwasher, microwave), bright living room and bathroom with shower, washing machine and WC. There is also spacious terrace (11,5 m), which offers wonderful view for you. Phone, internet and cable available

Locality of Holesovice offers all the civic amenities you can even imagine (shops, restaurants, theaters, music clubs, large market). Connection with the historical center of Prague by public transport is very quick and frequented even in night. Also, enough of green and parks is provided nearby. Relaxation by the river Vltava or in the biggest park of Prague Stromovka

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3529
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha44
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.