Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 116 m² bez realitkyHolečkova, Praha - Smíchov

Holečkova, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Terasa 8 m²
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce59 000 Kč


Půdní vestavba z roku 2005 v činžovním domě v Holečkově ulici.

Byt je mezonetový, vchod je oddělený a vybavený menší šatnou, v samostatné místnosti je pračka a plynový kotel. V nižším patře je menší pokoj s velkým úložným prostorem původně užívaný jako pracovna a posléze jako dětský pokoj. Dále koupelna s vanou a toaletou, dlouhá chodba s knihovnou a gaučem a prostorná ložnice se střešními okny a orientací na sever. Ta je také vybavena velkými úložnými prostory. V roce 2022 byla instalována nová kuchyňská linka se spotřebiči.

V horním patře je obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, toaleta a spíž. Z tohoto pokoje je také východ na jižně orientovanou terasu o rozloze 8m2. Podlahy jsou dřevěné - ipe a pařený akát, průmyslová mozaika.

Celý byt je velmi slunný a kompletně vybavený nábytkem i spotřebiči. Design je moderní, funkcionalistický. Použité materiály převážně dřevo a sklo, místy nerez. Na oknech, terase, schodišti i skříních jsou dětské pojistky.

K ohřevu vody a vytápění je vybaven vlastním plynovým kotlem, v domě je nový výtah.

Byt je v dosahu nákupního centra Nový Smíchov (1 stanice tramvají nebo cca 7minut pěšky) a přímo naproti domu je dětské hřiště a školka. Z bytu je výhled do zeleně, Plzeňská ani Holečkova ulice nejsou z oken vidět. Všechna okna jsou vybavena buď venkovními nebo vnitřními roletami.

Všechny obytné místnosti krom ložnice jsou situovány na jih a byt je velmi slunný.

Byt je nekuřácký a bez domácích mazlíčků.

Modern spacious and very sunny apartment in walking distance from Nový Smíchov shopping centre. Built in 2005 in an attic space of a 1908 apartment house. Has a new lift.

It has two floors, downstairs is a small entrance hall with some storage space and a separate room for a gas heating and washing machine. Spacious hall serves as a library and has a large sofa. There are two rooms downstairs both with storage space, smaller room used as a children bedroom or office and large north facing bedroom with big roof windows and view towards Strahov. There is also a bathroom with a bath and toilet downstairs.

Upstairs is an open-plan living area with kitchen, living area and terrace, all south facing and very sunny. There is also a pantry and a toilet upstairs.

Design of the flat is functionalist, materials used are wood, glass, stainless steel. Most windows and doors including the staircase is equipped with children locks. From all windows there is a view into green, neither Plzeňská nor Holečkova street can be seen.

There is a children playground and a newly reconstructed kindergarten right across the road.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu398961
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha116
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 8 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 300 m (4 min)
PoštaPraha 53
🚘 1 798 m (4 min)
Obchod7 Days
🚶 186 m (2 min)
BankaErste Bank
🚘 1 255 m (3 min)
RestauraceLilie
🚶 89 m (1 min)
LékárnaLékárna Erbenova
🚶 211 m (3 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 417 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Grafická
🚶 248 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 291 m (7 min)
Hřiště
🚶 147 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.