Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Olšanská, Praha - ŽižkovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 7 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový a světlý byt 2+kk v luxusní novostavbě Garden Towers na Žižkově po 1. dlouhodobém nájemníkovi. Jedná se o nadstandardně pojatou zděnou bytovou jednotku s balkónem, v 1. patře s jihozápadní orientací do vnitrobloku a celkovou plochou 65 m2 plus balkón 4,6m2, náleží k ní velký sklep přímo v patře hned naproti bytu a garážové stání. Byt má dřevěné třívrstvé podlahy, hliníková francouzská okna s tepelně izolačním trojsklem, bezpečnostní vchodové dveře NEXT (celoplošně pancéřované a protipožární), zateplení minerální vatou a je postaven v energetické třídě B, což dovoluje velkou úsporu energií.

Byt je vybaven designovou kuchyní se spotřebiči zn. Electrolux (včetně myčky), velkou vestavěnou skříní s odkládací stěnou a botníkem v chodbě, jinak nevybaven. Všechny místnosti jsou prostorné a nadstandardně světlé - obývací pokoj s kk 33 m2, koupelna 7 m2, pokoj 14,5 m2 a předsíň 7 m2. Dům, ve kterém se byt nachází, má střešní zahradu a uzavřenou velkou terasu s odpočinkovými zónami určenou pouze pro jeho obyvatele.

Prohlídky jsou možné ihned, nastěhování dle dohody, ideálně od 1.3., preferuji nekuřáky a dlouhodobý podnájem. Nájemné činí 22 000 Kč měsíčně, rozpis záloh kvůli enormní spotřebě nájemníků nyní 8264 Kč měsíčně, je možné se domluvit na hrazení nižší částky za zálohy a při vyúčtování se vyrovnat. Elektřina od PRE se převádí na nájemníka. Vratná kauce 50 000 Kč, zálohy budou zúčtované dle reálné spotřeby 1x ročně.

Lokalita nabízí skvělou dopravní dostupnost – zastávka tramvaje přímo u domu, na Václavské náměstí je to pouze 8 minut. Metro Flora a Želivského v docházkové vzdálenosti. Rezidence Garden Towers poskytuje bezpečnost a pohodlí – vlastní non-stop recepce a kamerovým systémem, recepční služby v českém a anglickém jazyce s přebíráním poštovních zásilek a balíků, objednávání služeb atd. V přízemí vznikají komerční prostory pro restauraci a supermarket a za rezidencí velké dětské hřiště.

Brand new, luxury apartment in Garden Towers Residence for rent, available since November 2016. Two rooms, 61 m2 plus balcony 4,6 m2, cellar right opposite the flat, garage parking, 1st floor, south-western orientation. Triple-glass aluminium windows, wooden floor, security door, floor heating in bathroom, mineral thermal insulation - energy efficiency B - very energy saving. Partially furnished - designe fitted kitchen and very spacious fitted wardrobe with shoe rack and hall stand in the hall. Roomy and very bright rooms. Reception services in English. We prefer long-term lease, non-smokers, no animals. Monthly rent 17000 CZK plus utilities 3835 CZK plus energy 600 CZK, annual settlement according to a real consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442182
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 7 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 5 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 81 m (1 min)
PoštaPraha 3
🚶 302 m (4 min)
Obchod
🚶 427 m (5 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 519 m (6 min)
RestauraceX Bowling
🚶 369 m (4 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 286 m (3 min)
Škola
🚶 363 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 521 m (6 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 316 m (4 min)
Hřiště
🚶 345 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.