Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyOlšanská, Praha - Žižkov

Olšanská, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné65 000 Kč

+ Vratná kauce30 000 Kč


Zcela nový, byt ,který po dohodě může být plně zařízený (za poplatek )byt nacházející se na pražském Žižkově, v projektu Residence Garden Towers. Byt o velikosti 28 m2 má dispozicí 1+kk a nachází se v 4 patře novostavby s výtahem a centrální recepcí 24/7. K bytu možnost také garážové stání a sklepní kóje v suterénu domu.V bytě je wifi na internet již v ceně, dále zde je možnost úklidu a výměna prádla a ručníků.

Byt sestává z chodby, obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem se sporákem, lednice; V koupelně je sprchový kout a toaleta. Dřevěné plovoucí podlahy, hliníková okna, bezpečnostní dveře, alarm. V místnosti termostat, teplotu je možné regulovat na základě potřeb.

Lokalita širšího centra Prahy, snadná a rychlá dostupnost kamkoliv, autem i MHD. Před domem tramvajová zastávka několika linek, metro Flora 5 minut pěšky. Park Parukářka s novým sportovním centrem přímo přes ulici. Energetická náročnost budovy B. K dispozici ihned.Cena je za jednu noc při delším pobytu je cena levnější dle dohody.

Je zde možnost krátkodobých pronájmů na 7,14 dnů a měsíc a více.Je možnost i pro firmy na ubytování je zde možný odpočet dph.Realitní kanceláře prosím nevolej te.

Brand new, fully furnished apartment situated in Prague's Zizkov in the project Residence Garden Towers. The apartment of 35 m2 has 1 bedroom and is located on the 4th floor of a building with an elevator and a central reception 24/7. There is the possibility of a garage and cellar in the basement domu.V apartment is wifi internet in the price, then there is the possibility of cleaning and linen and towels.

The apartment consists of hallway, living room with fully equipped kitchenette with stove, refrigerator; The bathroom has a shower and toilet. Wooden floors, aluminum windows, security doors, alarm. The room thermostat, the temperature can be adjusted based on the needs.

Locality wider city center, easy and fast access anywhere, by car and public transport. Before the house tram stops, metro Flora 5 minutes walk. Park Parukářka new sports center directly across the street. Energy performance of buildings B. Available immediately.The price is per night for longer stays the price is cheaper by arrangement.

There is a possibility of short-term leases to 7.14 days a month and more. opportunity for companies to accommodation, there is a possible deduction dph.Realitní office, please do not call te.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu457063
Dispozice1+kk
Dostupné od19. 6. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanská
🚶 145 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚶 365 m (4 min)
Obchod
🚶 461 m (6 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 497 m (6 min)
RestauraceX Bowling
🚶 353 m (4 min)
LékárnaLékárna Olšanská
🚶 271 m (3 min)
Škola
🚶 383 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Praha 3, U Zásobní zahrady
🚶 447 m (5 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 357 m (4 min)
Hřiště
🚶 278 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.