Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyNové sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Nové sady, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmeme zrekonstruovaný zařízený byt 2+1 v centru Brna nedaleko Spielberk office parku (2 minuty pěšky od supermarketu BILLA, 10 minut od nádraží a centra města, 10 minut do Vaňkovky). V bytě jsou dva neprůchozí pokoje, kuchyň, koupelna, WC a balkon situovaný do zeleně. Byt má nová okna, v pokojích jsou koberce, v ostatních částech bytu lino. Vybavení je zánovní nebo v dobrém stavu. V kuchyni je kuchyňská linka včetně spíže, myčky, plynový sporák s elektrickou troubou, mikrovlnná trouba, lednice, kuchyňský stůl s židlemi a vysavač. V koupelně je pračka, v chodbě vestavěná skříň a věšák. V pokojích jsou dohromady tři skříně, dvě postele, komoda, dva psací stoly a dvě kancelářské židle. V jednom pokoji je gauč. Postele a stoly z pokojů lze na přání odstěhovat a nábytek v pokojích lze stěhovat v rámci bytu dle libosti. Na balkoně je také stůl a židle. V bytě si nepřejeme vzhledem ke kobercům žádná zvířata a kouření je povoleno pouze na balkoně. V domě je nutno dodržovat noční klid. V případě zájmu prosím uveďte do odpovědi, kolik osob by v bytě chtělo bydlet a také o nich něco napište.

We are offering furnished flat 2+1 in the centre of Brno (near by Spielberk office park, 2 minutes walk to the nearest supermarket, 10 minutes to the railway station and city centre, 10 minutes to Vaňkovka shopping centre) to rent. The flat has been renovated. There are two bedrooms, kitchen, bathroom, toilet and balcony with view to the trees. There are new windows, in the bedrooms carpets and in the other parts of the flat linoleum. The furniture is new or in a good condition. In the kitchen there is kitchen unit including storage, dishwasher, gas stove with electric oven, microwave oven, fridge, kitchen table with chairs and vacuum cleaner. In the bathroom there is washing maschine, in the corridor is built-in wardrobe and coathanger. In the bedrooms there are in total three wardrobes, three beds, chest of drawers, two desks and two chairs. There is a couch in one of the rooms. It is possible to move out the beds and desks from the bedrooms and the furniture in the bedrooms can be moved within the flat. On the balcony there is also a table and chairs. We do not wish to live any animals in the flat because of the carpets and smoking is allowed only on the balcony. It is necessary to not disturb by noise during the nights in the building. In case you are interested, please mention in your answer the number of people who would like to live in the flat and briefly describe them.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500959
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2024
VlastnictvíOsobní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřídlovická
🚶 65 m (1 min)
PoštaBrno 2
🚶 729 m (9 min)
ObchodBilla
🚶 173 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 237 m (3 min)
RestauraceRisto Pizza Pub Tusto Titanium
🚶 203 m (2 min)
LékárnaLékárna U Ronda
🚶 264 m (3 min)
ŠkolaZŠ Křídlovická
🚶 534 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚘 1 197 m (3 min)
SportovištěBodyBody
🚶 222 m (3 min)
Hřiště
🚶 335 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.