Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Kozačce, Praha - Vinohrady

Na Kozačce, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 284 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Neplatíte provizi! Pronajmu krásný zrekonstruovaný byt 2+kk o ploše 50 m2 ve 2. patře třípatrové historické budovy s výtahem v ulici Na Kozačce, Praha 2 – Vinohrady. Byt je zařízen kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sporák se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou, myčka, digestoř, lednice s mrazničkou, pračka), rozkládací pohovkou a úložnými systémy v šatně. Obývací pokoj je orientován na severovýchod s výhledem do parku a ložnice na severní stranu. V bytě je koupelna vybavená prostorným sprchovým koutem a toaletou, praktická šatna, dřevěné podlahy, dlažba, dřevěná okna, nová elektřina. Zavedeno plynové vytápění vlastním plynovým kotlem, internet a kabelová televize. Měsíční poplatky za byt činí 3.284,-Kč + spotřeba elektřiny a plynu. Internet je již zahrnut v ceně. Dům má nové stoupačky, plynoměry a vodoměry. V nejbližším okolí se nachází park Grébovka, restaurace, bary, pošta, velká nabídka obchodů a služeb. Metro Náměstí Míru je vzdáleno 10 min. chůze od domu, nejbližší zastávka tramvaje 5 min. chůze. Minimální doba pronájmu 1 rok. Byt bude k nastěhování v průběhu listopadu-prosince. Prohlídky již nyní.

You do not pay a commission! Rent newly renovated apartment 2 + kk with an area of ​​50 m2 on the 2nd floor of a three-storey historical building with a lift in Na Kozacce street, Prague 2 - Vinohrady. The apartment is equipped with a new kitchen with built-in appliances (stove with ceramic hob and electric oven, dishwasher, hood, fridge / freezer, washing machine), sofa bed and storage in the cloakroom. The living room is oriented to the northeast overlooking the park and bedroom on the north side. The apartment has a new bathroom equipped with a spacious shower and toilet, practical dressing room, wooden floors, tiles, wooden windows, new electricity. Gas heating with its own gas boiler, internet and cable TV. Monthly charges for the apartment are 2.000, -CZK + electricity and gas consumption. Internet is already included in the price. The house has new riser, gas meters and water meters. In the immediate vicinity there is Grebovka Park, restaurants, bars, post office, nursery and primary schools, a great deal of shops and services. The Namesti Miru Metro Station is 10 minutes away. walk from the house, the nearest tram stop 5 min. walk. Minimum rental period of 1 year. The apartment will be moved from 1.3.2018, tours already.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505000
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJana Masaryka
🚶 315 m (4 min)
PoštaPraha 2
🚶 513 m (6 min)
Obchod
🚶 124 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 769 m (9 min)
RestauraceGruzínská restaurace Kakheti
🚶 1 m (0 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 756 m (9 min)
ŠkolaSoukromá ZŠ Integrál pro žáky se specifickými poruchami učení
🚶 436 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 231 m (3 min)
Sportoviště
🚶 500 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 225 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.