Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 73 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné27 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím od 1. 3. 2023 (dle dohody možné i dříve) k dlouhodobému pronájmu kompletně a designově zařízený byt 2+kk, 73 m2. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě a velmi tichou ložnicí s výhledem do Mahlerových sadů, obývací pokoj s kuchyní pak do ulice Čajkovského. Má ideální polohu s veškerou vybaveností na hranici Žižkova a Vinohrad. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2010. V přízemí domu se nachází obchod s potravinami.

Celý byt prošel rekonstrukcí v listopadu 2018. Veškeré zařízení v bytě je velmi dobrém stavu, včetně WiFi pračky se sušičkou, Android TV se 140 cm uhlopříčkou a 180 cm postelí Materasso. V kuchyni je americká lednice s mrazákem a ledovačem. V ložnici je prostorná walk-in šatna i velká šatní skříň. Byt je kompletně zvukově odhlučněn, dříve se zde nacházelo nahrávací studio.

Lokalita bytu je s docházkovou vzdáleností na metro Jiřího z Poděbrad (5-8min), tramvajovou zastávku Lipanská (2min), nebo Olšanské náměstí (5min). V okolí bytu najdete restaurace, kavárny, obchůdky s potravinami nebo pravidelné farmářské trhy. Orientace bytu je východ a západ. Parkování je možné na ulici v rámci modré zóny. K bytu nenáleží sklep. Bez mazlíčků.

Rozpis poplatků plateb za energie, atd.:

- Poplatky v domě, vodné, stočné 1500 Kč

- Poplatek za internet a TV 700 Kč

- Poplatek za elektřinu a plyn - podle záloh a spotřeby, energie se přepisují na nájemníka.

I offer for a long term rent from March 1, 2023 (possibly sooner) a design completely furnished, renovated apartment 2+kk (one bedroom apartment). The apartment is located in a very quiet location, the bedroom with a view over Mahlerovy park, a living room with a kitchen to Čajkovského street. It has an ideal location with all facilities on the border of Žižkov and Vinohrady. The apartment building was completely renovated in 2010 and there is a grocery store on the ground floor.

The whole apartment underwent renovation in November 2018. All the facilities in the apartment are in a great condition, including a WiFi washing machine with a dryer, an Android TV with a 140 cm screen and a 180 cm queen sized bed with a premium mattress. The kitchen has an American refrigerator with a icemaker and a fridge. The apartment is completely soundproofed, it used to be a recording studio.

The location of the apartment is very attractive with a walking distance to Jiřího z Poděbrad metro station, Lipanská tram stop or Olšanské náměstí. In the neighborhood you will find restaurants, cafes, grocery stores or regular farmer markets. Orientation of the apartment is east and west. Parking is possible on the street in the blue residential zone. No pets please.

Breakdown of fees for energy payments, etc.:

- Fees in the house, water, sewage 1500 CZK

- Internet and TV fee 700 CZK

- Fee for electricity and gas - according to deposits and consumption, energy contract is transferred to the tenant during the lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542578
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha73
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDLipanská
🚶 332 m (4 min)
PoštaPraha 35
🚶 460 m (6 min)
Obchod
🚶 68 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 299 m (4 min)
RestauraceAmores Perros
🚶 149 m (2 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 302 m (4 min)
ŠkolaБэби-клуб
🚶 368 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 509 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 665 m (8 min)
Hřiště
🚶 394 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.