Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyViklefova, Praha - Žižkov

Viklefova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízíme pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk s původními restaurovanými prvky o výměře 29 m2, který se nachází ve 3. NP cihlového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Praha 3 – Žižkov, v blízkosti kina Aero, nedaleko parku Parukářka a Vítkov či koupaliště Pražačka. Dům se nachází v těsné blízkosti vilové zástavby.

Dispozici bytu tvoří chodba s dostatečným úložným prostorem se 2 vstupy – do koupelny s oknem a komory s úložným prostorem. Koupelna je vybavena pračkou, vanou, žebříkovým topením a toaletou. Z chodby se dostaneme do obývacího pokoje o výměře 20 m2, který je vybaven moderní kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem, troubou, velkou lednicí a jídelním stolem s barovými židlemi. Z oken obývacího pokoje je krásný výhled do klidného zeleného vnitrobloku, který je přístupný pouze obyvatelům z příslušného bloku domů. Okna jsou vybavena žaluziemi. Dominantní zeď pokoje je obložena cihlami a navozuje tak příjemnou atmosféru.

Plynové topení s efektem hořícího krbu, ohřev vody karmou. Nová karma z r. 2019.

Byt vybaven UPC internetem a televizí.

Bydlení v centru města, pár kroků od kina Aero nabízí kompletní občanskou vybavenost. Výborná MHD dostupnost – zastávky tramvaje a autobusů do 5 minut chůze. V blízkosti se nachází mnoho obchodů (např.LIDL) restaurací, kaváren, barů, vináren, obchodů se zdravou výživou apod. Přímo naproti domu je večerka.

Nájem 12 000 Kč (10 000 Kč + poplatky 2 000 Kč, v ceně poplatků je elektřina, topení, voda, internet) se platí vždy na následující měsíc dopředu. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu + poplatky 12 000 Kč.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, stačí napsat a přijít se podívat. Byt je volný ihned, prohlídky možné po dohodě mailem: viklefova8@seznam.cz

We offer for rent a renovated flat 1 + kk with original restored elements with an area of ​​29 sqm which is located in 3rd floor of brick house with lift in attractive locality Prague 3 - Žižkov, close to cinema Aero, near Parukářka and Vitkov park and Pražačka swimming pool. The house is located close to the villa area.

The layout of the apartment is a corridor with sufficient storage space with 2 entrances - a bathroom with a window and a storage room. The bathroom is equipped with a washing machine, bathtub, ladder heating and toilet. From the corridor we reach the living room of an area of ​​20 m2, which is equipped with a modern kitchen with an electric stove, oven, large fridge and dining table with bar chairs. From the windows of the living room there is a beautiful view of the quiet green courtyard, which is accessible only to the inhabitants of the respective block of houses. The windows are equipped with blinds. The dominant wall of the room is lined with bricks and creates a pleasant atmosphere.

Gas heating with the effect of a burning fireplace, water heating with karma. New karma from 2019.

The apartment is equipped with UPC internet and TV.

Housing in the city center, a few steps from the cinema Aero offers complete civic amenities. Excellent public transport - tram and bus stops within a 5-minute walk. There are many shops (eg LIDL) in the vicinity, restaurants, cafes, bars, wine bars, shops with healthy food etc. Directly opposite the house is a food shop.

Rent 12 000 CZK (10 000 CZK + utilities 2 000 CZK, the price includes electricity, heating, water, internet) is always paid for the following month in advance. Refundable deposit of one rent + utilities CZK 12,000.

If you are interested in this offer, just write and come see. The apartment is available immediately, contact email: viklefova8@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552470
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha30
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDVozovna Žižkov
🚶 238 m (3 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 231 m (2 min)
Obchod
🚶 179 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 304 m (4 min)
RestauraceRestaurace Familie
🚶 61 m (1 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 162 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 334 m (4 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 287 m (3 min)
Sportoviště
🚶 403 m (5 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 403 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.