Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - Vinohrady
Cena11 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 51 262 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej nadstandartního moderního bytu 3+kk o výměře 97m2 s garážovým stáním, dvěma balkóny a sklepem, v atraktivní lokalitě Pražských Vinohrad s výhledem z bytu na jih a západ. Moderní světlý byt s nadstandartní světlou výškou 2.75m ve všech místnostech je prodáván s kuchyňskou linkou kompletně vybavenou všemi spotřebiči včetně myčky na nádobí.

Byt se nachází ve 3. NP domu s výtahem v uzavřeném rezidenčním objektu Korunní dvůr, který nabízí soukromí v centru velkoměsta. Při vstupu do bytové jednotky se dostanete do předsíně ze které je vstup do toalety pro hosty a velkolepého obývacího pokoje s orientací na západ. Součástí obývacího pokoje je i vstup na balkón, jídelna s místem pro velký stůl a kuchyňský kout, jenž je od obývacího pokoje oddělen elegantně barovým pultem. Dále se dostaneme spojovací chodbičky, z níž máte jednotlivé vstupy do koupelny s vanou a jednotlivých ložnic. V každé z ložnic se nachází velká vestavěná skříň umístěna tak aby nerušila prostor těchto pokojů. Na druhý balkón s jižní orientací je následně přístup z menší ložnice. Podlahy v bytě jsou z kvalitního dřevěného materiálu pouze v koupelně a na toaletě je položena dlažba. K bytu náleží i sklep v prvním podzemním podlaží a garážové stání, které je umístěno přímo proti výtahu v objektu.

Byt je složen z následujících místností:

Obývací pokoj 34,20m2

Ložnice 19,01 m2

Pokoj 13,19 m2

Koupelny s toaletou 4,97 m2

Samostatné toalety 1,58 m2

Předsíně 3,0 m2

Chodby 1,86 m2

Balkónu 3,76 m2

Balkónu 5,82 m2

Sklep 3,34 m2

Součástí ceny bytu je parkovací stání v prvním podzemním podlaží domu o velikosti 12,72 m2.

V bytě jsou velká Euro-okna s elektrickými předokenními roletami, alarmem a čidly ve všech místnostech, vchodovými bezpečnostními dveřmi, společnou anténou, satelit, internet kabel + wifi. Správa nemovitostí s technickým zázemím sídli přímo v objektu Korunní dvůr, stejně supermarket BILLA. V docházkové vzdálenosti 350 m je Metro A – Flora, u domu tramvajová zastávka linky 16, 10, 11, 1, 25, 17, 14, 21, 2. Blízko Korunního dvora se nachází mezinárodní jazyková školka, základní škola, soukromé jazykové kurzy, restaurace a další místa zájmu. Uzavřený soukromý areál obsahuje dětské hřiště, parkovou úpravu zelených ploch, lavičky, vlastní chodníky a parkovací místa pro návštěvy. Veškerá občanská vybavenost je lehce dostupná.

Sale of luxurious new apartment of 97 square meters, disposition 3+kk with two balconies, storage room in the basement and garage space, in attractive location of Prague – Vinohrady. Apartment is oriented on south and west. Modern apartment full of light with 2,75m high ceilings in all rooms is being sold including complete kitchen equiped with the highest rank appliances (also with dishwasher).

The apartment is situated on 3rd floor of building with elevator in private resident object Korunni dvur, which offers privacy right in the heart of the busy city.

When entering the apartment you step into the hall from which there is an entrance into the guest’s toilet and magnificent west-oriented living room with entrance to the balcony. Dining place with space for extra large dining table, kitchen corner separated from the rest of the room with elegant bar are part of the living room as well. Then there’s anoher hallway from which you can enter the bedrooms and master bathroom with bathtub. There are in-built wardrobes in each bedroom. The entrance to second south-oriented balcony is from the second, smaller bedroom. Floors in whole apartment are made of highest quality wood, only in bathroom and toilet there are tiles.

The storage room in the first underground floor and the garage space right opposite the elevator belong to the apartment, too.

The apartment consists of following:

Living room 34,20 sq m

Main bedroom 19,01 sq m

Bedroom 13,19 sq m

Bathroom incl. WC 4,97 sq m

WC 1,58 sq m

Hall 3,0 sq m

Hallway 1,86 sq m

Balcony 3,76 sq m

Balcony 5,82 sq m

Storage room 3,34 sq m

Price includes the cost of garage parking in the 1st underground floor, which is 12,72 sq m

There are large Euro-windows with electric roller shutters, alarm and sensors in all rooms, security entrance doors, common antena, satellite, internet cable and wifi. Property management and emergency technical service for the whole building is situated directly next to the entrance to the building from the main street Korunni, in the Korunni dvur building complex, as well as Billa supermarket.

Within the walking distance of 350m there is the Underground station A – Flora (also the shopping centre Atrium Flora), right at the house there are multiple tram stops for lines 16, 10, 11, 1, 25, 17, 14, 21, 2. Also there is an international kindergarden, primary school, private language school and various restaurants and points of interest.

The private area of Korunni dvur includes children playground, green areas, benches, walkways and parking space for visitors. All amenities are easily accessible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563027
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha97
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.