Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyNádražní, Praha - Smíchov

Nádražní, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Mezonetový byt 3+kk, klimatizace, parkovací stání, Na Plzeňce, Anděl/Smíchov

Nabízím k pronájmu plně klimatizovaný vybavený mezonetový byt s dispozicí 3+kk o výměře 85 m2. Byt se nachází v původním činžovním domě se zrekonstruovanými společnými prostory a výtahem. Ve spodním patře bytu se nachází předsíň se samostatným úložným prostorem pro boty, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, k němuž náleží uzavřená komora pod schody, samostatný pokoj/ložnice s pracovním koutem, chodba s vestavnou skříní a WC. V horním patře pak naleznete další ložnici s šatnou a koupelnu s WC, sprchovým koutem a pračkou.

Všechny pokoje jsou vybavené samostatnou klimatizační jednotkou s vlastním dálkovým ovládáním.

Byt je vytápěn plynovým kotlem a v koupelně a kuchyňském koutě je navíc elektrické podlahové topení.

V bytě je internetová přípojka DSL s WiFi routerem a příjem pozemního digitálního vysílání a satelitu (Skylink).

Z oken je výhled na Vltavu a Vyšehrad. Všechna okna jsou vybavena zatemňovacími roletami.

Obrovskou výhodou je, že společně s bytem budete mít možnost užívat vyhrazené parkovací stání v uzavřeném areálu, který se nachází v ulici a je vidět z okna. Nemusíte se tedy obávat modrých zón a nedostatku parkovacích míst.

Byt se dále vykazuje perfektní dopravní dostupností. V dochozí vzdálenosti (3 – 5 minut) se nachází zastávka tramvaje Plzeňka, stanice metra B Smíchovské nádraží a terminál městských autobusových linek. Z hlediska cestování mimo Prahu pak oceníte blízkost vlakového nádraží a autobusového nádraží Na Knížecí.

Pro cestování autem využijete blízký pražský okruh (spojnice D7, D6, D5, D4, D1, D11, D10 a D8) a pro pohyb po Praze též blízký tunelový komplex Blanka.

Z hlediska společenského a sportovního vyžití lze zmínit v první řadě blízkost lokality Anděl s nákupním centrem Nový Smíchov a množstvím restaurací a barů. Dále můžete přejít železniční most a ocitnete se na mimořádně populární vltavské náplavce. Zde posbíráte nespočet společenských, kulturních a kulinářských zážitků, a to nejen na pravidelných farmářských trzích. Pro sportovce se nabízí možnost běhání či jízdy na kole podél břehů Vltavy s možností dosáhnout až do Prokopského údolí či údolí řeky Berounky. Milovníkům vnitřních sportů a plavání pak přijde vhod Erpet Centrum (squash, indoor golf driving a putting, badminton, tenis, bazén) nebo fitcentrum Holmes Place u Smíchovského nádraží.

Byt není určen ke krátkodobému podnájmu typu Airbnb.

We offer the rental of fully air-conditioned furnished duplex apartment 3 + kc with an area of 85 m2. The apartment is located in an original apartment building with renovated common areas and elevator. On the lower floor of the apartment there is a hallway with separate storage space for shoes, a spacious living room with kitchenette, which includes a crawlspace under the stairs, a separate room/bedroom with working area, hallway with built-in wardrobe and toilet. On the upper floor you will find another bedroom with a dressing room and a bathroom with toilet, shower and washing machine.

All rooms are equipped with a separate air conditioning unit with its own remote control.

The apartment is heated by gas boiler and there is electric floor heating in the bathroom and kitchenette.

The apartment has an internet connection with DSL with WiFi router and reception of digital terrestrial broadcasting and satellite (Skylink).

The windows overlook the Vltava and Vyšehrad. All windows are equipped with blackout blinds.

The big advantage is that along with the apartment you will be able to use the reserved parking space in a closed area, which is located in the street and can be seen from the window. So you do not have to worry about blue zones and lack of parking spaces.

The apartment is also exhibited by perfect transport accessibility. Within walking distance (3 - 5 minutes) there is the Plzenka tram stop, the Smichovske nadrazi metro station and terminal of city bus lines. In terms of traveling outside Prague, you will appreciate the proximity of the train station and the Na Knížecí bus station.

To travel by car, you can use the nearby Prague ring road (lines D7, D6, D5, D4, D1, D11, D10 and D8) and the nearby Blanka tunnel complex to move around Prague.

In terms of social and sports activities, we can firstly mention the proximity of the Anděl site with the Nový Smíchov shopping center and many restaurants and bars. You can also cross the railway bridge and find yourself on the extremely popular Vltava riverbank. Here you will collect countless social, cultural and culinary experiences, not only at regular farm markets. For athletes, there is the possibility of jogging or cycling along the banks of the Vltava with the possibility of reaching Prokopské Valley or the Berounka River Valley. Lovers of indoor sports and swimming will then find the Erpet Center (squash, indoor golf driving and putting, badminton, tennis, swimming pool) or Holmes Place fitness center near the Smíchov railway station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565861
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDPlzeňka
🚶 310 m (4 min)
PoštaPraha 55
🚶 554 m (7 min)
Obchod
🚶 448 m (5 min)
BankaModrá pyramida
🚘 1 461 m (4 min)
RestauraceRestaurace & bar Pradlenka
🚶 314 m (4 min)
LékárnaLékárna Pod Vyšehradem
🚶 777 m (9 min)
ŠkolaOdborné učiliště Vyšehrad
🚶 829 m (10 min)
Mateřská školaČesko-anglická školka
🚘 2 800 m (6 min)
SportovištěErpet
🚶 520 m (6 min)
HřištěAréna
🚶 510 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.