Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 107 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Žižkov

Ondříčkova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena13 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tento mezonetový byt je umístěn v 5. a 6. podlaží činžovního domu s výtahem. Dům stojí jen pár kroků od náměstí Jiřího z Poděbrad, v žádané lokalitě na rozhraní Vinohrad a Žižkova.

Ve vstupní úrovni se nachází předsíň vedoucí do velkého, světlého obývacího pokoje. Ten je spojený s nově zrekonstruovanou kuchyní, která je za rohem od hlavního pokoje. V tomto patře se dále nachází koupelna s WC a vanou, pracovna/ložnice s objemnými, vestavěnými skříněmi a trezorem. Z pracovny se vychází na krytý balkon orientovaný do tichého, pěkného vnitrobloku. Z balkonu je krásný výhled na koruny stromů ve vnitrobloku a Žižkovskou věž. V patře je ložnice a koupelna s WC a sprchovým koutem.

Dům má novou střechu (2018), byt prošel rekonstrukcí, kdy jsme odhlučnili stěny vedoucí k sousedům, vyměnili a zvětšili kuchyň, nechali udělat skříně na míru a další menší úpravy. Součástí vybavení jsou i bezpečnostní vstupní dveře. V ceně bytu je i nábytek.

Na Jiřího z Poděbrad je veškerá občanská vybavenost s perfektním spojením do centra metrem i tramvajemi. V okolí je velké množství upravené zeleně. Kolem je nezpočet restaurací, kavárem, OC Flotra je cca 12 min pěšky. Na náměstí jsou také každý týden známé farmářské trhy (1 min pěšky). V blízkých Riegrových sadech je dětské hřiště a sokolovna s plaveckým bazénem, v Mahlerových sadech minigolfové hřiště, plocha na pétanque, pikniková zahrada a v zimě kluziště, procházkou lze dojít i do parku Parukářka s krásnými výhledy na dominanty Prahy.

DŮLEŽITÉ: Není možné vyjednávat o ceně. Pokud pro Vás není možné zaplatit plnou cenu, nekontaktujte nás prosím. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569871
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha107
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.