Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 17 m² bez realitkyPeroutkova, Praha - Radlice

Peroutkova, Praha - RadliceVýtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu v Praze zrekonstruovaný byt 1+kk v nadstandardně vybaveném domě s nonstop recepcí.

Samotný byt se nachází v 5. patře s výtahem, je vybavený kuchyňskou linkou, varnou deskou, lednicí a rychlovarnou konvicí. Jako bonus je v bytě dálkově ovládané světlo s možností nastavení teploty a intenzity světla. V koupelně je sprchový kout s wc. V okolí je veškerá občanská vybavenost (Supermarkety Lidl a Billa, kavárny, dětské hřiště, herní prvky). Metro (Jinonice, Radlice) i tramvaj je 7 minut pěšky, na vlak 5 minut a na autobus minutu - dopravní dostupnost 5 minut do centra Nový Smíchov a za 10 min na Můstek.

V rámci nájmu lze posedět v relaxačním prostoru s krbem, pracovat ve společenské části nebo si zajít do posilovny - pohodlí jako na hotelu. K dispozici je i prádelna nebo zahrada kde je povolena grill zóna. Do zeleně můžete zajít do přírodního parku Košíře - Motol, který je asi 2 minuty pěšky, případně je i nedaleko Prokopské údolí.

I offer a reconstructed flat 1+kk for rent situated in 5th floor with a lift, in an above standard equipped building with a nonstop reception.

The apartment has a kitchen with a hob, a fridge and an electric kettle. The lights in the apartment are remotely controlled with the possibility to set intensity and warmth. The bathroom consists of a shower and toilette.

All civic amenities (supermarkets Lidl and Billa, coffee shops, children playground and more) are in the near surroundings. Metro (Jinonice, Radlice) and tram stops are 7 minutes away by walk, the train stop is 5 minutes and the bus stop is 1 minute by walk.

By car you can get within 5 minutes to the shopping center Novy Smichov and within 10 minutes you can reach the inner city center of Prague (Mustek).

Included in the tenant’s rights is a common relax zone with a fireplace which you can use anytime, you can also work in the common social part of the building or hit the gym – hotel-like comfort.

Additionally there is a common laundry room at your disposal or a garden with a dedicated grill zone. If you are looking for greenery and nature, you can wander in the near park Kosire – Motol, which is 2 minutes by foot or eventually you can visit the nearby Prokospske udoli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594135
Dispozice1+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha17
Dostupné od5. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.