Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyDienzenhoferovy sady, Praha - Smíchov

Dienzenhoferovy sady, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena12 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 496 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandartně zrekonstruovaný byt v atraktivní lokalitě Janáčkova nábřeží v Praze 5. Byt se nachází v 3.NP, dispozice je 3+1, ložnice jsou do klidného vnitrobloku, obývací pokoj je orientovaný na JZ s výhledem do Dienzenhoferových sadů na Tančící dům, řeku a Vyšehrad. Má vestavné skříně zhotovené na míru v Itálii, kuchyňskou linku kompletně vybavenou všemi spotřebiči. Kamennou pracovní desku. V bytě jsou 2 koupelny (1. je přímo u jedné z ložnic), 2xWC. Topení je řešeno vlastním plynovým kotlem. Na podlahách jsou původní zrepasované dřevěné parkety. V domě je pro vlastníky bytů k dispozici posilovna a sauna s odpočinkovou zónou. Pro letní posezení a grilování je k dispozici zahrada ve vnitrobloku. K domu náleží i sklep v suterénu domu, kde je možno uložit jízdní kola, lyže či víno...Parkování je bezproblémové v ulicích okolo domu (modré zóny) či je možno využít kryté parkování určené pro rezidenty v nákupním centru Anděl v 3.podzemním patře, které je hlídané a přístupné 24/7. Vzdálenost pěšky je do 5 minut.

I offer for sale luxuriously renovated apartment in an attractive location Janáčkovo nábřeží in Prague 5. The apartment is located on the 3rd floor, layout is 3 +1, bedrooms are in a quiet courtyard, living room is oriented to the southwest with views of Dienzenhoferovy sady on Dancing House, river and Vysehrad. It has built-in cabinets made to measure in Italy, kitchen fully equipped with all appliances. Stone worktop. The apartment has 2 bathrooms (1st is directly at one of the bedrooms), 2x WC. Heating is provided by its own gas boiler. On the floors there are original wooden parquet. There is a gym and a sauna with a relaxation area in the house. For summer sitting and barbecue is available garden in the courtyard. The house has a cellar in the basement, where you can store bicycles, skis or wine ... Parking is easy on the streets around the house (blue zone) or it is possible to use covered parking for residents in the shopping center Andel in the 3rd underground floor, which is guarded and accessible 24/7. Distance on foot is within 5 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu597468
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Plocha91
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZborovská
🚶 299 m (4 min)
PoštaPraha 5
🚶 294 m (4 min)
ObchodTesco
🚶 208 m (2 min)
BankaModrá pyramida
🚶 363 m (4 min)
RestauraceBejzment
🚶 130 m (2 min)
LékárnaNeopharm
🚶 501 m (6 min)
Škola
🚶 297 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 937 m (2 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚘 1 267 m (3 min)
Hřiště
🚶 454 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.