Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 42 m² bez realitkyMolákova, Praha - Karlín

Rezervováno
Molákova, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 2 m² • Terasa 120 m²
Měsíční nájemné24 300 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Luxusně zařízený byt 3KK- kuchyň a obývací část, 2 neprůchozí ložnice, v rezidenci Expo přímo vedle metra a tramvaje Invalidovna (5 min. historické centrum), supermarket Albert -100m. Byt je kompletně vybavený nábytkem na míru, v chodbě vestavné patro 2 m2, komora s vestavnými policemi 1m2, klimatizace, vestavný set pračka a suška v koupelně, v kuchyni myčka, lednička, indukce, trouba, mikrovlnka, akustické stropy - nadstandarní úpravy bytu v rámci budovy. Na střeše k dispozici společná, prostorná terasa s nábytkem a výhledem na pražský hrad, zdarma malé fitness v domě a recepce (přebírá poštu). Počet a typ postelí lze upravit, max. kapacita 3 osoby. V ceně služeb zahrnut rychlý internet.

Spol. služby, voda a otop, elektřina (fix do 5/24), rychlý internet 300mb/s v ceně a možnost kabelové TV Vodafone jako bonus, podmínka 2 nájmy předem, spolehlivost a vstřícné rychlé jednání (možnost uspíšit uvolnění bytu o měsíc).

Luxuriously furnished apartment 3KK in Expo residence right next to metro and tram Invalidovna (5 min. historical center), supermarket Albert -100m. The apartment is fully furnished with customized furniture, in the hallway built-in floor 2 m2, a pantry with built-in shelves 1m2, air conditioning, built-in set washing machine and dryer in the bathroom, in the kitchen dishwasher, refrigerator, induction, oven, microwave, acoustic ceilings - above-standard modifications of the apartment within the building. Shared, spacious rooftop terrace with furniture and views of Prague Castle, free small fitness room in the building and reception (takes mail). The number and type of beds can be adjusted, max capacity 3 people.

Utilities, water and heating, electricity, internet 300mb/s included and possibility of Vodafone cable TV, condition of 2 rentals in advance, reliability and friendly fast negotiation (possibility to accelerate the apartment release by a month).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603152
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 120 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDInvalidovna
🚶 105 m (1 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 378 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 94 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 2 391 m (8 min)
RestauraceBean House
🚶 48 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 772 m (9 min)
ŠkolaZŠ Petra Strozziho
🚶 441 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 777 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 745 m (5 min)
Hřiště
🚶 152 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.