Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 91 m² bez realitkyKališnická, Praha - Žižkov

Kališnická, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 20 m² • Sklep 3 m² • Lodžie 7 m²
Měsíční nájemné41 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím moderní byt o dispozici 4+kk v žádané lokalitě Praha - Žižkov, hned vedle příjemného parku Vítkov, s bezproblémovou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v blízkém okolí. Byt o celkové výměře 91 m2 se nachází ve druhém podlaží novostavby Rezidence Vítkov. Velkou výhodou je prostorná terasa, sklep a garážové parkovací stání, které je v ceně nájemného.

Byt je nabízen nadstandardně částečně zařízený. Moderní kuchyňská linka je vyhotovená z mramoru a disponuje spotřebiči Siemens - lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou a sklo-keramickou deskou. V kuchyni se dále nachází velká stěna s úložným prostorem. Z obývacího pokoje se vchází na terasu. Dále je v bytě k dispozici dětský pokoj, pracovna a ložnice, které jsou nezařízené. Z ložnice je vstup na druhou terasu. V bytě jsou dvě koupelny - první koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. V druhé koupelně u ložnice je vana, umyvadlo a toaleta. Pokoje jsou neprůchozí.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost jako restaurace, supermarkety Billa, Lidl a Tesco, mateřské a základní školy, kavárny, posilovna. Byt se nachází hned vedle rozlehlého parku Vitkov. Zastávky Ohrada a Černínova jsou dvě minuty chůze od domu a z těchto zastávek je to pět minut autobusem na metro Florenc nebo tramvají na Palmovku či Floru.

For a long-term rent, I offer a luxury apartment with a layout of 4 + kk in the desired location of Prague - Zizkov, next to a marvelous park Vitkov, with a convenient transport accessibility to the city center and complete civic amenities in the close vicinity. The apartment with a total area of 91 m2 is located on the second floor of the new building Residence Vítkov. The big advantage is a spacious terrace and a garage parking space, which is included in the rent.

The apartment is offered above standard partially furnished. The modern kitchen is made of marble and has new Siemens appliances - refrigerator, dishwasher, microwave, electric oven and a glass-ceramic hob. The kitchen also has plenty of storage space. From the living room you can enter the terrace. The apartment also has a children's room, study room and bedroom, which are unfurnished. From the bedroom there is access to the second terrace. The apartment has two bathrooms - the first bathroom is equipped with a shower, sink and toilet. The second bathroom next to the bedroom has a bath, sink and toilet. All rooms are separated.

In the vicinity of the apartment there are all civic amenities such as restaurants, supermarkets Billa, Lidl and Tesco, kindergartens and primary schools, cafes, gym. The apartment is located next to a large park Vitkov. The Ohrada and Černínova stops are a two-minute walk from the apartment and from these stops it is five minutes by bus to the Florenc metro station.

The apartment is available to move in from 1.8.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612297
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha91
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Lodžie 7 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 20 m²
Sklep 3 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhrada
🚶 238 m (3 min)
PoštaPraha 32
🚶 772 m (9 min)
ObchodTesco
🚶 268 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 90 m (1 min)
RestauraceU České chalupy
🚶 107 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 415 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 746 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Paleček o.p.s.
🚶 742 m (9 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 532 m (6 min)
Hřiště
🚶 123 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.