Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Od 1.12.2010 nabízím k pronájmu příjemný, nově zrekonstruovaný byt o velikosti 3+kk (71 m2). Nachází se v atraktivní části pražských Vinohrad, pár metrů od stanice metra Jiřího z Poděbrad. Je částečně zařízený novým nábytkem (manželská postel, šatní skříň, knihovna, křeslo, pohovka, psací stůl s židlí, botník, osvětlení). K dispozici je nová moderní kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, elektrickou troubou a chladničkou s mrazákem. Podlahy v pokojích jsou dřevěné parkety, v koupelně a na WC je dlažba. V koupelně je sprchový kout a pračka. Topení je lokální plynové, zcela nové a individuálně regulovatelné.

From 1 December 2010 there is available very nice, bright and brand new apartment 3+kk in attractive location of Prague - Vinohrady (few metres from the metro station Jiriho z Podebrad). There is fully equipped modern kitchen, bathroom with shower and wasching machine, separated WC, wooden floor, central gas heating. The rooms are also equipped with some new furniture (king size bed, wardrobe, bookshelf, armchair, sofa, desk with chair, lights...).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu63600
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.