Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyNa Domovině, Praha - Libuš

Na Domovině, Praha - LibušMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 800 Kč

+ Poplatky za služby2 420 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový vybavený byt (dostavba v roce 2020 v přízemí panelového domu, samostatný vchod pro 11 nových bytových jednotek) o netradiční dispozici 1+kk+ ložnice a pracovna v horním patře. Byt je kompletně vybavený (vč. lednice s mrazákem, trouby s mikrovlnnou troubou, myčky nádobí, rychlovarné konvice, pračky se sušičkou, postele s úložným prostorem, komody, pracovního stolu s židlí, pohovky, smart TV, policového regálu a konferenčního stolu v obýváku, pultu s barovými židlemi, vysavače) a je zabezpečen alarmem a bezpečnostními venkovními žaluziemi. Okna jsou směřována do klidné ulice bez provozu. V druhé části domu je velký vietnamský obchod, v docházkové vzdálenosti pak Penny market a cca 10 min chůze SAPA a Modřanská rokle. Bezproblémové parkování u domu, dopravní dostupnost bus na Kačerov. V blízkosti domu je školka a dětské hřiště. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pro pár. Cena nájmu je 14800 + poplatky 2420 (zálohy teplo a voda, internet, TV, platí v případě jedné osoby), elektřina bude převedena na nájemníka. Domácí mazlíčci po dohodě.

Fully furnished apartment for rent. The apartment has been built in 2020 and it is located in the ground floor. There is a separate entrance for 11 new housing units. The apartment has two floors (not overlapping) - downstairs is livingroom, kitchen and bathroom, upstairs bedroom and study room. The apartment is fully equipped (incl. refrigerator with freezer, oven with microwave, dishwasher, kettle, washing machine with dryer, bed with new mattress and storage space, drawers, desk with chair, sofa, smart TV, shelf and conference table in the living room , bar table with chairs, vacuum cleaner) and is secured by an alarm and safety outdoor blinds. The window faces a quiet street with no traffic. Next tho th apartments is a large Vietnamese shop, there is a Penny market within walking distance, SAPA and "Modřanská rokle" in about 10 minutes walking distance . Parking in front of the house possible without problems, good bus accessibility to metro Kačerov.

The apartment is most suitable for individuals or for a couple. The rental price is 14800 + 2420 fees (advance payment for heat and water, internet connection), electricity will ne paid by the tenant individually or upon agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu642378
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Konstrukce budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDMílová
🚶 293 m (4 min)
PoštaPraha 413
🚶 548 m (7 min)
Obchod
🚶 415 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 817 m (7 min)
RestauraceBožská Komedie
🚶 419 m (5 min)
LékárnaDr.Max
🚘 937 m (2 min)
ŠkolaG.A.P. education
🚘 1 409 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚘 1 437 m (3 min)
SportovištěTenisové kurty
🚘 1 591 m (4 min)
Hřiště
🚶 191 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.