Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyVelehradská, Praha - Vinohrady

Velehradská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu zcela nový půdní mezonetový byt řešený jako 4+kk (+3x koupelna!), celkem 95m2 + terasa 8,8m2. Byt se nachází ve 4. patře velmi hezkého činžovního domu na rohu ulic Ondříčkova a Velehradská.

Byt je zajímavě řešený: ve vstupním podlaží do bytu (4. patro) se nachází předsíň (5,5m2), samostatné WC (1,7m2), komora (1,8m2). Z předsíně vpravo vedou schody do podkroví a z předsíně rovně je dveřmi naprosto oddělená klidová zóna, kterou tvoří chodba (3,8m2), dvě samostatné ložnice s oknem do dvora (12,8m2 a 15,8m2), velká koupelna s vanou a WC (4,3m2), komora s kotlem Junkers a přípojkou na pračku (1,4m2) a menší koupelna se sprchovým koutem a WC (3,1m2), přístupná z jedné z ložnic.

V podkroví (5. patře) se nachází členitý obývací pokoj (28,2m2) s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu (8,8m2), a dále ložnice či pokoj pro hosty / pracovna (14,4m2) s jedním malým střešním oknem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC (2,2m2).

Byt je zajímavě řešený a má spoustu úložných prostor. Kromě ložnice v podkroví má ve všech prostorách klasická, nikoli střešní okna a miminum skosených částí stropu, takže většina prostor je velmi dobře využitelná. Na zemi jsou položené klasické dubové parkety. Byt má svůj vlastní plynový kotel, kombinovaný pro topení a ohřev vody.

Co se poplatků týče, tak se platí formou záloh a při vyúčtování se doplácí nebo vrací dle reálné spotřeby. Měsíčně jsou zatím (byt je doposud neobýván) zálohy nastaveny na 1.000,- Kč plyn, 1.000,- Kč elektřina a 470,- Kč na osobu služby (výtah, voda apod.). Z mých zkušeností bych ale doporučoval nastavit zálohy raději na 1.500 Kč plyn a 1.500,- Kč elektřina. Uvedené 4.000 jsou tedy jen orientační v případě dvou lidí a doporučených záloh.

Byt je nezařízený (kromě kuchyňské linky) a díky tomu, že každá ze tří ložnicí má vlastní koupelnu, je vhodný i pro společné bydlení více spolubydlících.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu64953
Dispozice4+kk
Podlaží4
Plocha100
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.