Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Jeseniova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena10 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 608 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velký a světlý byt v širším centru Prahy prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí před několika málo lety, kdy se instalovala nová designová kuchyňská linka od Infini.cz. V kuchyni je indukční varná deska, horkovzdušná trouba s grilem, mikrovlnka, myčka.

Na zemi jsou po rekonstrukci masivní dubové podlahy a velkoformátová italská dlažba. Koupelny jsou v nadčasovém designu s designovými radiátory, ventilátory a zrcadly zabudovanými do obkladu.

V bytě jsou nová dřevěná střešní okna obsahující stínění značky od Leha.cz. Klima i jedno okno je připravené na chytrou domácnost.

Dům samotný disponuje oploceným soukromým parkem. Parky Vítkov a Parukářka jsou 5 minut od bytu stejně jako 3 dětská hřiště. Dům má vstup na čip, je hlídán kamerovým systémem a v domě i bytě jsou i bezpečnostní dveře. Nejrychlejší připojení od UPC s optickým kabelem je samozřejmostí. Vytápění domu a příprava teplé vody je skrze domovní moderní plynovou kotelnu. Náklady na teplo, teplou vodu jsou tedy opravdu nízké. Fond Oprav 14Kč/m2. A poplatky činí 5 400 Kč. V domě je kolárna i sušárna. K bytu v posledním patře vede výtah až z garáží, sušárny a kolárny i sklepa.

Přímo v domě je večerka, 20m od domu je nová stylová mini-kavárnička, přes ulici je základní a mateřská škola, střední škola a v těsné blízkosti je jsou dvě soukromé vysoké školy. Pizzerie a restaurace jsou 2 minuty od domu. Billa, Lidl 5 minut pěšky. Metro Flora autobusem 3 zastávky. Václavské náměstí Tram 20 minut nebo pěšky 30 min. Dostupnost i nočními spoji. Taxi na letiště za 400 Kč, Taxi z centra za 100 Kč. Za 10 minut jste ve velkém sportovní areálu Pražačka, kde je venkovní i vnitřní bazén, tenisový a volejbalový kurt i fotbalové hřiště. Je zde i sportovní gymnázium a další mateřská škola. Těch je v okolí bytu 5.

K bytu je pronajat dlouhodobě sklep - za 750 Kč za měsíc, lze převzít dlouhodobý nájem. Nyní předplaceno do konce roku 2022.

Garážové stání lze přikoupit - cena dohodou. Byt je na prodej i bez garáže pokud nemáte auto. Lze ji však i na rok pronajmout s možností přednostního odprodeje za předem dohodnutou cenu.

Prohlídka je možná pouze za použití respirátoru FFP2 . Byt je v současné době užíván a jeho stav odpovídá běžnému opotřebení. S bytem je možné užívat společný soukromý vnitroblok, společnou zahrádku.

Realitní kanceláře prosíme nekontaktovat již máme své zastoupení od RK. Podle Reas.cz a dalších cenových portálů má tento byt hodnotu cca 13 milionu Kč. Nicméně se stěhujeme a chceme byt prodat rychle a proto nabízíme lepší cenu než ostatní :)

A large and bright apartment in the wider center of Prague underwent a complete costly reconstruction a few years ago, when a new designer kitchen from Infini.cz was installed. The kitchen has an induction hob, convection oven with grill, microwave, dishwasher.

After the reconstruction, there are solid oak floors and large-format Italian tiles on the ground. The bathrooms are timelessly designed with designer radiators, fans and mirrors built into the tiling.

The apartment has new wooden skylights containing brand shading from Leha.cz. One window and air-condition is prepared for smart home.

The house itself has a fenced private park. Parks Vítkov and Parukářka are 5 minutes from the apartment as well as 3 playgrounds. The house has a chip entrance, is guarded by a camera system and at the time of the apartment there are also security doors. The fastest gigabit internet from UPC with an optical cable is a matter of course. The house is heated and hot water is prepared through the house’s modern gas boiler room. The cost of heat and hot water is really low. Repair fund CZK 14 per sqm. And the fees are CZK 5,400. The house has a bike shed and dryer room. An elevator leads to the apartment on the top floor from the garage, dryer and bike shed and cellar.

Directly in the house is a convenience store, 20m from the house is a new stylish mini-cafe, across the street is a elementary school and kindergarten, high school and in close proximity are two private universities (UJAK, Unicorn). Pizzerias and restaurants are 2 minutes from the house. Billa, Lidl 5 minutes walk. Metro Flora by bus 3 stops. Wenceslas Square Tram 20 minutes or on foot 30 minutes. Accessibility also by night connections. Taxi to the airport for CZK 400, Taxi from the center for CZK 100. Within 10 minutes you can be in big sport complex Pražačka with outdoor, indoor swimming pool, beach and tennis courts and football field.

The apartment is rented long-term cellar - for CZK 750 per month, you can take a long-term rent. Currently prepaid by 2022.

Garage parking can be purchased - price negotiable. The apartment is for sale without a garage if you do not have a car. However, it can also be rented for a year with the possibility of preferential sale for a pre-agreed price.

Inspection is possible only using the FFP2 respirator. The apartment is currently in use and its condition corresponds to normal wear and tear.

Please do not contact real estate agencies, we already have a representative from the real estate agencies.

Contact the owner of flat and garage:

I speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu655766
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 6. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
PENBC
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Plocha95
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Typ pozemkuStavební
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstroměčská
🚶 122 m (1 min)
PoštaPraha 32
🚶 625 m (8 min)
ObchodPotraviny
🚶 4 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 443 m (5 min)
RestauraceCafeteria & Pizzeria PERSONA
🚶 141 m (2 min)
LékárnaLékárna U Koně
🚶 527 m (6 min)
ŠkolaG a Hudební škola, ZUŠ
🚶 531 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 567 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Žižkov I.
🚶 447 m (5 min)
Hřištědětské jesle Praha 3
🚶 339 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.