Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyDudova, Praha - Vinohrady

Dudova, Praha - VinohradyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce58 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nový, plně klimatizovaný a vkusně zařízený byt 2+kk s krásným výhledem na nové kanceláře Churchill, VŠE a Žižkovskou televizní věž ve 2. patře nového projektu Rezidence Churchill s 24/7/365 recepcí, ostrahou, kamerovým systémem a podzemním parkováním s automatickým vjezdem do garáže pomocí SPZ automobilu.

Rezidence leží ve vyhledávané lokalitě na Vinohradech v blízkém dosahu historického a kulturního centra Prahy a plné občanské vybavenosti, projekt je situován v přímém sousedství VŠE, pár kroků od parku Riegrovy sady. V pěším dosahu budovy je také Václavské náměstí a stanice metra Muzeum a Hlavní nádraží.

Interiér bytu zahrnuje obývací pokoj s rozkládací pohovkou, jídelní část, plně vybavenou kuchyň s kombinovanou troubou s mikrovlnkou a myčkou, ložnici se šatní skříní a zrcadly v plné velikosti, koupelnu se sprchou, samostatná toaleta s bidetovou sprškou a vstupní hala s vestavěnou skříní a kombinovanou pračkou a sušičkou.

Italský nábytek, matrace Magniflex, lednice a mraznička Liebherr, myčka, klimatizace, inteligentní ovládání domácnosti, dubové parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, velkoformátová francouzská okna, elektricky ovládané předokenní rolety v ložnici, centrální vytápění, kombinovaná pračka se sušičkou, indukční varná deska, kombinovaná trouba s mikrovlnkou, videotelefon, výtah.

Součástí je sklep. Záloha na společné služby, elektřina, vytápění a spotřebu vody: 7000 Kč měsíčně. Internet se hradí zvlášť. Parkovací stání v podzemní garáži.

A new, fully air-conditioned, and tastefully furnished one-bedroom apartment with a beautiful view of the new Churchill offices, the University of Economics, and the Žižkov TV tower is available for rent. The apartment is situated on the 2nd floor of the new Churchill Residence building that has 24/7/365 reception, security, CCTV, and underground parking with automatic entry to the garage using a car’s number plates.

The Churchill Residence is located in a sought-after location in Vinohrady, close to Prague’s historical and cultural center, just a few steps from the Riegrovy Sady park. Wenceslas Square and metro stations are within walking distance.

The interior of the apartment includes a living room with a sofa bed, a dining area, a fully equipped kitchen with a combined microwave oven and a dishwasher, a bedroom with a wardrobe and full-size mirrors, a bathroom with a shower, a separate toilet with a bidet shower, and an entrance hall with a built-in wardrobe and a combined washing machine dryer.

Italian furniture, Magniflex mattress, Liebherr fridge and freezer, dishwasher, air conditioning, intelligent home control, oak parquet floors, security entrance door, large French style windows, electrically operated window blinds in the bedroom, central heating, combined washing machine with dryer, induction hob, combination microwave oven, videophone, elevator.

A cellar is included. The deposit for communal services, electricity, heating, and water consumption is CZK 7000 monthly. Internet is paid separately. Parking space in the underground garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu669189
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2023
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Sklep 5 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 69 m (1 min)
PoštaPraha 24
🚘 887 m (2 min)
ObchodLidl
🚶 165 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 84 m (1 min)
RestauraceKrakora
🚶 240 m (3 min)
LékárnaAgel
🚶 469 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Na Smetance
🚶 599 m (7 min)
Mateřská školaMŠ s internátní péčí
🚶 437 m (5 min)
Sportoviště
🚶 715 m (9 min)
Hřiště
🚶 561 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.