Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyJerevanská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Jerevanská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 1,5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné22 500 KčUšetříte 2 000 Kč24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím plně zrekonstruovaný a vybavený byt na vynikající lokalitě ve Vršovicích. Byt se nachází ve 4. patře činžovního domu s výhledem do zeleně a na atletický areál Slavia. Jedná se o velmi otevřený a prosluněný prostor díky oknům v každé místnosti a prosklenému vstupu na balkon.

Byt se skládá z prostorné obytné místnosti (plnohodnotná kuchyně+obývák) s balkonem, neprůchozí ložnice s přímým vstupem do koupelny, vestavěné šatny, koupelny, toalety a chodby.

Ložnice je dostatečně velká na manželskou postel i dětskou postýlku.

Byt je plně vybaven včetně zcela nové kuchyňské linky a moderních spotřebičů. O úložné prostory se postará vestavěná šatna v ložnici a velká šatní skříň v chodbě. V bytě je možné zřídit 2 plnohodnotná pracovní místa, a to jedno v obýváku a druhé v chodbě. K bytu náleží sklep.

V domě je zaveden vysokorychlostní internet UPC.

Celý dům prošel v posledních letech zásadní rekonstrukcí, která obnášela například plastová okna, nový výtah, vodovodní stoupačky, balkony aj.

Dopravní dostupnost patří mezi nejlepší v Praze, jen pár kroků od tramvajové a autobusové zastávky Slavia. Nejbližší stanice metra jsou Strašnická nebo Želivského (A), I.P. Pavlova (C) a Karlovo náměstí (B) od 7-15 minut tramvají nebo autobusem.

V bezprostření blízkosti se nachází Nákupní Centrum Eden, školy, školky, zdravotnická zařízení, sportoviště, několik dětských hřišť, plavecký bazén Slavia apod.

Parkování je možné před domem na modré zóňe.

Veškeré byty v domě jsou obývány vlastníky nebo dlouhodobě pronajímány (žádné krátkodobé pronájmy). Vhodné pro mladý pár nebo začínající rodinu.

Dálkové vytápění je součástí poplatků.

Smlouvy na dodávky elektřiny a plynu se převádí na nájemce a spojené náklady (cca 1000 Kč) nejsou zahrnuty v poplatcích.

I offer a fully renovated and equipped apartment at an excellent address in Vrsovice. The apartment is on the 4th floor of a mid-century apartment building, overseeing greenery and the athletic facilities of Slavia. The space is very open and sunny thanks to windows in every room and a balcony.

The apartment comprises a living room with a full-sized kitchen with a balcony, a bedroom with access to the bathroom, a walk-in wardrobe, a bathroom, a toilet, and a hallway.

The bedroom is big enough for a queen-sized bed and a baby bed (both included).

The apartment is fully equipped including a new kitchen and modern appliances. The storage comprises the walk-in wardrobe and a large wardrobe in the hallway. One can have two independent workspaces - one in the living room and the other one in the hallway. It is possible to use the cellar.

The building has high-speed fibre internet by UPC.

The building has undergone a significant renovation over the past couple of years, which included the fitting of plastic windows, a new elevator, water pipes, balconies etc.

The apartment is situated in one of the best accessible locations in Prague, just a couple of meters from tram and bus station Slavia. The closest metro is Strasnice or Zelivskeho (A), I.P. Pavlova (C) and Karlovo Namesti (B). Each of them is not further than 7-15 minutes away by a bus/tram.

The shopping centre Eden is in the immediate vicinity as well as are schools, pre-schools, medical services, sports facilities, playgrounds, Slavia swimming pool etc.

Parking is possible on the street in the blue zone.

Suitable for a young couple or a family.

Rental contract in English is possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu688672
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 10. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 1,5 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlavia – Nádraží Eden
🚶 124 m (1 min)
PoštaPraha 100
🚶 284 m (3 min)
ObchodMaso Jiko
🚶 144 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 146 m (2 min)
RestauraceVršovická Kozlovna
🚶 260 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 362 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Eden Vladivostocká
🚶 272 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Vladivostocká
🚶 394 m (5 min)
Sportoviště
🚶 575 m (7 min)
Hřiště
🚶 445 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.