Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 119 m² bez realitkyPod Děvínem, Praha - Smíchov

Pod Děvínem, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena14 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 494 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme bytovou jednotku s unikátním výhledem na velkou část Prahy, o vnitřní dispozici 4+kk/ balkon o výměře 118,67 m2 (dle prohlášení vlastníka, počítáno bez balkonu a sklepa), která se nachází v posledním 4. nadzemním podlaží cihlové budovy na adrese Pod Děvínem 2714/39, Praha 5 – Smíchov. K bytové jednotce náleží sklep a výlučné parkovací stání před domem, které je samostatně jako parcela zapsáno do katastru nemovitostí. Bytová jednotka je vybavená kuchyňskou linkou od italského výrobce s vestavěnými spotřebiči značky Siemens (deska, trouba, myčka), americkou lednicí značky Samsung, samostatným plynovým kotlem a zásobníkem vody značky GeminoX. Bytová jednotka je tak vhodná k okamžitému nastěhování.

V bytové jednotce dále naleznete: 2 x koupelna, 2 x WC, 2 x bidet, 1 x vana, 1 x sprchový kout. Jedna z koupelen je umístěna v místnosti za rodičovskou ložnicí. Dále v bytě naleznete přípravy pro rozvod klimatizace (klimatizační jednotku je možné umístit nad bytem na střechu domu), vestavné skříně v chodbě, chodba osvětlená přírodním světlem pomocí světlovodů, dřevěné podlahy ve všech obytných místnostech, dřevěná okna a pro potřeby vašeho psího miláčka je hned za vchodem do bytu umístěna psí koupelna se sprchou.

Na Smíchově naleznete kompletní síť obchodů, širokou nabídku služeb, školy všech stupňů. Hned v sousedství naleznete restauraci Na Kopci vyhlášenou nejlepším belgickým tatarským biftekem v Praze. Tato restaurace byla mimo jiné oceněna prestižním gastronomickým průvodcem Michelin Main Cities of Europe Michelin Bib Gourmand 2015, 2016, 2017, 2018 , 2019, 2020.

Smíchov se nachází na levém břehu Vltavy. Na severu sousedí s Malou Stranou, na jihu s Hlubočepy, na jihozápadě s Radlicemi.

V okolí nabízeného bytu se nachází viladomy a velké množství zeleně, které zajišťuje naprostý klid pro bydlení, bez rušící dopravy, která je umožněna pouze rezidentům a čistým vzduchem daným vysokou polohou nad centrem města.

Byt je orientován směrem východ (obyvací pokoj) – západ (ložnice, pracovna).

Dům je samostatně stojící se 7 vchody, podsklepený, se 4 nadzemními podlažími, s plochou střechou. Celkově bytový dům obsahuje 62 bytových jednotek. V 1.PP se nachází sklepy k jednotkám. Kolem domu je zatravněná plocha, zpevněné plochy chodníků a parkoviště.

Vstup do budovy je umožněn přes výtah, který vede přímo k bytu.

Bytový dům byl postaven cca v roce 1980. Kolem roku 2008 byla dokončena přístavba bytového domu a bylo vytvořeno 4 NP.

Fasáda bytového domu byla zateplena v roce 2007, v nadstavbě bytového domu bylo vytvořeno celkem12 bytů, vybudovány tři osobní výtahy, 17 parkovacích stání. Byly vyměněny stupačky kanalizace, vody, plynu, výměna elektrorozvodů. Prvky dlouhodobé životnosti nejeví známky poruch a jsou v dobrém stavebně-technické stavu.

Doporučujeme prohlídku, která je možná i o víkendu.

Nemovitost si můžete rovněž detailně projít zadáním tohoto odkazu do vašeho prohlížeče: https://my.matterport.com/show/?m=tFZCiATX5Ur

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu690237
Dispozice4+kk
Dostupné od31. 10. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha119
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKesnerka
🚶 243 m (3 min)
PoštaPraha 55
🚘 4 602 m (13 min)
ObchodDobrá farmářka
🚶 152 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 345 m (8 min)
RestauraceNa Kopci
🚶 141 m (2 min)
LékárnaLékárna U lávky
🚶 705 m (8 min)
ŠkolaStřední škola, Základní škola a Mateřská škola pro sluchově postižené
🚘 992 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 2 946 m (13 min)
SportovištěSportcentrum Radlice
🚘 965 m (7 min)
Hřiště
🚶 238 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.