Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 75 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Vysočany

Novovysočanská, Praha - VysočanyMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Máte rádi teplo rodinného krbu? Nabízíme Vám jedinečný byt o velikosti 56 m2 s terasou 19 m2, který by mohl splnit Vaše sny o vlastním nebo investičním bydlení. Byt se nachází v ulici Novovysočanská ve stavbě z roku 2007. Od té doby prošel byt rekonstrukcí z původních developerem vybraných obkladů a podlah na nové obklady, které v koupelně tvoří krásný přírodní bílý kámen. Po chodbě se line hnědá dlažba, přičemž v obývacím pokoji a ložnici ji nahrazuje plovoucí podlaha. Kromě obkladů byl přesunut vstup do koupelny, aby mohl vzniknout úžasný prostor pro šatnu, v níž jsou instalovány tyče na pověšení oblečení a dostatek prostoru na vše, co potřebujete uložit. Vstup je zajištěn přes posuvné dveře vypadající jako vestavná skříň. Naproti se nachází ještě velká vestavná skříň s policemi, jakož i volným prostorem - například na vysavač, žehlicí prkno a jiné domácí spotřebiče. V koupelně naleznete prostorný sprchový kout, v němž se i posadíte a můžete se oddávat relaxaci.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem nabízí 36 m2 a je odtud vstup na prostornou terasu. Dominantou obývacího pokoje je zajisté elektrický krb obložený bílým přírodním kamenem a dekorací z přírodního dřeva, navozující úžasnou domácí pohodu. Za krbem se skrývá další úložný prostor. Na něj pak navazuje kuchyňská linka s indukční deskou, odsavačem par, myčkou 45 cm a dřezem. Naleznete tu nejen dostatek úložného prostoru, ale i místo pro umístění pračky. Na kuchyňskou linku navazuje pult, který zajišťuje dostatek prostoru nejen na přípravu jídla, ale slouží primárně jako stůl. Naproti kuchyňské lince je vestavný panel, který obsahuje troubu, lednici, místo na sušičku a úložné prostory. Obývací pokoj poté disponuje nábytkem od truhláře ve stejné barvě, která je použita na pultu kuchyňské linky a dále velkou sedací soupravou. Díky velikosti můžete potom mít mezi sedací soupravou a televizí například taneční parket. Z obývacího pokoje vstupujete do menší ložnice, kde se ještě nachází velká komoda a postel s dalším úložným prostorem. V ložnici je okno s výhledem na terasu. Nemáte rádi v ložnici televizi? Nevadí. Uvidíte i z ložnice na tu, která se nachází v obývacím pokoji. Potom jen zavřete dveře a můžete nerušeně odpočívat. V teplejších dnech jistě využijete venkovní terasu s dostatkem místa na grilování, relax i zábavu. Součástí je také velký slunečník, který zajistí soukromí.

Pokud neradi hledáte místo k parkování, potěší Vás garážové stání. Benzínovou stanici máte téměř u domu, takže se nemusíte strachovat. Natankujete po pár metrech před i po každé cestě, přičemž se čerpací stanice nachází při obou stranách silnice. Jedna z nich je dokonce nonstop. Pro jízdy MHD se nabízí zastávka Odlehlá přímo u domu.

Vstup do bytu je přímo z klidné ulice Odlehlá. To jistě oceníte nejen při stěhování, kdy rovnou z automobilu můžete dát věci přímo do bytu, ale i při běžných nákupech.

Byt se prodává včetně vybavení a přímo od majitelů. Není tedy již potřeba platit provizi realitní kanceláři (RK). Jediné náklady na převod bytu jsou poplatky za advokáta. Byt je bez zatížení a v osobním vlastnictví s možným převodem ihned.

Pokud tedy hledáte byt v Praze s dostatkem úložných prostor, navazujícím designem a bez dalších investic, rádi Vám jej ukážeme i ve skutečnosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu694262
Dispozice2+kk
Dostupné od29. 11. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
MHD 0 minut pěšky
Parkování
Předzahrádka 19 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOdlehlá
🚶 1 m (0 min)
PoštaPraha 34
🚘 2 395 m (3 min)
ObchodVečerka
🚶 636 m (8 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 930 m (2 min)
RestauraceU Slunce
🚶 557 m (7 min)
LékárnaDr.Max
🚘 2 726 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Seiferta
🚶 746 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Dětský úsměv
🚶 739 m (9 min)
Sportoviště
🚶 743 m (9 min)
Hřiště
🚶 474 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.