Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 17 m² bez realitkyŠpanělská, Praha - Vinohrady

Španělská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Od 15.3.2024 dlouhodobě pronajmu malý, ale útulný a kompletně zařízený byt 1+kk zrekonstruovaného novorenesančního cihlového domu - Residence Casa Royal v ulici Španělská v Královských Vinohradech. Jedná se o pronájem menšího bytečku v samotném centru Prahy. Bytovou jednotku o celkové výměře 17 m2 tvoří pokoj s kuchyňským koutem, vstupní předsíňka s velkou šatní skříní a koupelna s toaletou a pračkou. Byt je vzhledem k velikosti ideální pro 1 osobu.

Pouze 3 min. chůze na metro Muzeum, 5 min hlavní vlak. nádraží nebo Václavské náměstí. Výhled do klidného vnitrobloku se stromy na úrovni neobytné terasy je tu výhodou a zajišťuje maximální soukromí a naprosté ticho v centru města. K vybavení patří kuchyňská linka s mikrovlnou troubou s funkcí trouby, konvice, přenosná indukční deska, lednice, parapetový stůl s výhledem z okna, bar. židle, dvojpostel, křeslo, šatní skříň. Součástí jsou bytové doplňky, lůžkoviny, zrcadlo, závěsy, byt je částečně vybaven nádobím, držák na TV. Topení obstará el. přímotop v pokoji a v koupelně a předsíni je podlahové vytápění, el. zvonek je s videokamerou. Nájemné 13900,-Kč, záloha na spotřebu vody a poplatků společných prostor je 1500,-. Elektřina bude přepsána na nájemce. Vratná kauce 16000,-. Prohlídka možná po dohodě. Pronájem min.na 1 rok, mluvím AJ, NJ.

Ulice Španělská se nachází v lukrativní lokalitě Královských Vinohrad, hranice Prahy 1a Prahy 2, v pěší blízkosti Václavského náměstí a jednoho z nejvyhledávanějších parků v Praze Riegrovy sady.

V okolí najdete spoustu divadel, galerií, klubů a vyhlášených restaurací.

One room Apartment FOR RENT, Španělská Street, Prague - Vinohrady. Available from th 15th March. It is a rent of small apartment after a total successful reconstruction in center of Prague 2. Repaired brick house -Residence Casa Royal with preserved original features.

3 min. to subway Muzeum, 5 min main train station by walk. View of the quiet private courtyard. 17 m2 Apartment basicaly furnished: kitchen, fridge, mini waching machine, armchair, chairs, comfort Queenbed, wardrobe. Rent 13900,-Kč, 1600,- deposit for water and electricity on tenant. Security deposit required 16000,-.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu697436
Dispozice1+kk
Dostupné od15. 3. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha17
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 164 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 471 m (6 min)
ObchodMarkol
🚶 253 m (3 min)
BankamBank
🚶 423 m (5 min)
RestauraceBlack Bettie's Grill
🚶 120 m (1 min)
LékárnaAgel
🚶 441 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Na Smetance
🚶 186 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚶 194 m (2 min)
Sportoviště
🚶 604 m (7 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 830 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.