Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Rezervováno
Pod Harfou, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk s balkonem (cca 67 m2) a krytým garážovým stáním v ulici Pod Harfou

Nabízím k pronájmu kompletně zařízený byt s dispozicí 2+kk a komora, s prostorným balkonem a zastřešeným parkovacím stáním. Byt je velmi slunný (jižní strana) a útulný, prakticky a moderně zařízený (vše viz přiložené fotografie) a nachází se v prvním patře novostavby Nová Harfa (2. etapa) s výtahem a společnou kočárkárnou (kolárnou). Přímo před domem se nachází supermarket Albert, příjemná pizzerie, vinárna, obchody s lahůdkami, kavárna apod. Ulice Pod Harfou sousedí s novou cyklostezkou podél Rokytky, krásným parkem Zahrádky, Fitness stezkou Rokytka a řadou dětských hřišť. Lokalita je vhodná jak pro jednotlivce či mladé páry se zálibou např. ve sportu, tak pro rodiny s dětmi.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je vybaven TV s vlastní skříňkou, pohodlnou rozkládací pohovkou s úložným prostorem, konferenčním stolkem, knihovničkou, moderními policemi a jídelním stolem se čtyřmi židlemi.

Kuchyně se spotřebičemi značky AEG (indukční deska, myčka, odsavač, vestavná a mikrovlnná trouba) a samostatně stojící lednicí s mrazákem byla udělána na míru v roce 2020. Je rovněž plně vybavena (hrnce, nádobí, drobné kuchyňské spotřebiče apod.).

V ložnici se nachází velká manželská postel s bílým koženkovým čelem vybavená kvalitními rošty, krycí matrací a bambusovými matracemi o rozměru 160x200. Postel má velmi praktický úložný prostor po obou stranách. Součástí ložnice je dále prostorná bílá vestavná skříň, komoda, noční stolky s moderními lampičkami a malý psací stolek s ergonomickou židlí. Další vestavná skříň s tyčovým i policovým systémem je pak spolu s botníkem a věšákem na kabáty k dispozici v chodbě. Tato skříň byla rovněž vyhotovena na míru v roce 2021.

Prostorná koupelna obsahuje WC, vanu, pračku, zrcadlo a základní koupelnovou poličku.

Součástí bytu je i velmi příjemný, zčásti krytý a zčásti volný balkon (terasa), který je umístěn po celé délce bytu. Obsahuje praktické posezení až pro 4 lidi, pohodlné opalovací lehátko a sušák na prádlo.

Samostatnou menší místnost pak představuje komora s policovým systémem. Zde jsou k dispozici veškeré úklidové potřeby.

Byt je čerstvě vymalován a pravidelně udržován. Podlahy jsou kombinací světlé dlažby a šedé plovoucí podlahy. V oknech jsou žaluzie.

Byt je energeticky závislý na centrální teplárně, na topeních jsou moderní dálkové hlavice značky NETATMO. Měsíční poplatky činí 3700,- CZK (vodné, stočné, výtah, úklid, zahrada, teplo, osvětlení, TV a internet) a 1000,- CZK pak záloha na energie při dvou osobách (smlouva s PRE se nepřevádí na nájemce). Poskytovatelem internetu a TV je Vodafone (dříve UPC), internet je zapojen a dosahuje nejvyšší možné rychlosti pro danou lokalitu (smlouva se nepřevádí na nájemce). Garážové stání je kryté, cena 1500,- CZK měsíčně. Samotné nájemné pak činí 15000,- CZK.

V domě je k dispozici společná kočárkárna (kolárna), vstup do domu je na čip, vstupní dveře jsou poloautomatické a celá budova je zabezpečena kamerovým systémem. Kancelář správy domu je umístěna hned ve vedlejším vchodu. V okolí je veškerá občanská vybavenost (poliklinika, OC Fénix, Galerie Harfa, Albert, Billa, restaurace, jídelna, lékárna, kadeřnické a kosmetické služby, masáže, benzinová pumpa, apod.), tramvaj č. 25 a 8 dvě minuty od domu (zastávka Kabešova či Podkovářská), metro Vysočanská, Českomoravská nebo Kolbenova cca 15 minut chůze (popř. tram), nádraží Libeň cca 10 minut chůze (popř. tram).

Preferuji nájemce bez domácích mazlíčků. Před nastěhováním požaduji vratnou kauci ve výši 30000,- CZK. Byt je ihned k dispozici. Prohlídka je po domluvě samozřejmostí. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu703595
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 1. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Plocha67
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 436 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 289 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 134 m (2 min)
Banka
🚘 1 835 m (3 min)
RestauraceLa Rocket
🚘 1 566 m (3 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 709 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 1 011 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 938 m (4 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚘 3 463 m (6 min)
Hřiště
🚶 162 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.