Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyAmforova, Praha - Stodůlky

Amforova, Praha - StodůlkyVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Pronajmu luxusní nove vybaveny byt 3+kk ve Stodůlkách, Praha 5 - Amforová.

Jsem přímý majitel, byt má plochu 80m2+ velky balkon pres obyvaci pokoj a kuchyni, 2.patro s výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci vcetne elektro, dřevěné parkety kanadský javor, dlažby v koupene, chodbe a kuchyni, dřevěné dveře, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, ktery ma bezrámové skleněné dveře (jednoducha udrzba), koupelna je osazena bateriemi ORAS, luxusní vestavena kuchyň s vysuvy Blum, spotrebice Bosch, kombinovana lednice s mrazakem,integrovana horkovzdusna trouba s mikrovlnkou, byt je vcetne nábytku v pokojich, vchodove bezpečnostní dveře vcetne novych zárubní (9 bodů, Multi lock). Byt je velmi slunný v klidnem prostredi u centrálního parku s jezírkem. 3.min od Prokopského údolí, na dohled škola, školka, metro Lužiny. Vybavení – nábytek, je možné po dohodě zanechat další vzbavení - TV, kávovar apod. K nastěhování od 1.2.2016. Dále je možnost pronájmu garáže 3min.chůze od bytu. Podminkou je Ceske obcanstvi, bez domacich zvirat, nekuraci.Je nutne slozit kauci.

V pripade zajmu volejte na +420775406020 mezi 15-20h (dopoledne nejsem dostupny - pracuji a nemohu prijimat soukrome hovory) nebo poslete email, zavolam zpet. (nejsem realitni kancelar)

Sunny luxury design flat for rent with all equipment, with a friendly environment (parks, schools, shops). Available right now. Garage for rent is available on oposite street.Metro 5.minutes far.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70503
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.