Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyMezi Vodami, Praha - Modřany

Mezi Vodami, Praha - ModřanyČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 5,6 m² • Lodžie 10 m²
Měsíční nájemné27 000 KčUšetříte 2 000 Kč29 000 Kč

+ Poplatky za služby6 700 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Zahálka je nadstandardní způsob žití v atraktivní části Prahy při klidném toku Vltavy. Prémiové bydlení s respektem k přírodě v klidném prostoru pro odpočinek a pro mnoho způsobů aktivního trávení času. Do detailu promyšlený byt ve 4. nadzemním podlaží uchvátí velkou lodžií a dechberoucím výhledem na golfové hřiště a oba břehy Vltavy.

Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, ložnice, arkýř, koupelna a vstupní chodba. K bytu náleží dvě parkovací stání s bezprostředním vstupem do prostorného zděného sklepa. Prostorný světlý byt 2+kk, 67 m2 s arkýřem a lodžií 10 m2, v rezidenci Zahálka zkolaudovaný na jaře 2021. Byt je otevřený na sever, a tak chráněný od úmorných letních veder. Velkoformátové okno propouští přirozené světlo a umožňuje překrásný výhled do zeleně. Ve vybavení bytu nechybí řada úložných prostor v zabudovaných skříních a moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - varnou deskou, troubou, digestoří, myčkou a lednicí s mrazákem. V koupelně je vana, umyvadlo, WC, topný žebřík a zrcadlo. I když je byt teplý, je možné koupenu vyhřívat podlahovým topením. Dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, rekuperace, vestavěné skříně, celostěnové hliníkové okno (bay window) v arkýři s dálkovým ovládáním stmívání, z obou místností vstup na lodžii.

Váš volný a nezávislý způsob žití podpoří dvě parkovací stání v garáži s bezprostředním vstupem do zděného sklepa. V budově je kolárna se sprchou a vanou na mytí kol. Přímo z budovy můžete vyjet kolem, koloběhem, na in-line bruslích či běžkách přímo na Modřanskou stezku.

Projekt Zahálka 1. etapa je dílem renomovaných architektonických studií Bevk Perovič Arhitekti (Slovinsko) a Yashar Architects (Izrael) společně se zavedenými developerskými společnostmi Karlín Group a Horizon Holding s dlouholetou tradicí a portfoliem mimořádných staveb pro náročné.

Zahálka získala ocenění prestižní soutěže Best of Realty - Nejlepší z realit. Projekt porotu zaujal nejen architektonickým pojetím, ale také využitím energeticky úsporných technologií. Přestože se v okolí nachází dostatek zeleně a sportovního vyžití, autoři projektu domy doplnili nově vybudovaným parkem, komunitní zahradou, hřištěm pro děti a dokonce i hřištěm pro domácí mazlíčky.

Lokalita na pomezí Hodkoviček a Modřan je výborně propojená s centrem Prahy a okouzlí milovníky kola, bruslí, golfu, výletů do přírody, ale i ty, kteří chtějí mít městské dění, kulturu a byznys na dosah.

Zahálka https://zahalka.webnode.cz je rezidence s vlastním parkem a řadou dalších vlastních společných prostor a zázemím služeb. Budova je nedaleko tramvajové zastávky s 15 min dojezdem do centra a doslova jeden krok od míst pro odpočinkové a sportovní aktivity. Přímo v sousedství se nachází pražská golfová oáza Golf Club Hodkovičky a hned za ní sportovní areál Hamr. Přímo z domu můžete vyrazit na cyklostezku podél řeky směrem do centra nebo na Zbraslav.

https://youtu.be/6v5OrFTfFtM

Zahálka is a superior way of living in an attractive part of Prague by the quiet flow of the Vltava River. Premium living with respect for nature in a quiet area for relaxation and for many ways of active spending time. The well thought out apartment on the 4th floor impresses with a large loggia and breathtaking views of the golf course and both banks of the Vltava River.

The interior consists of a living room with fully equipped kitchen, bedroom, bay window, bathroom and entrance hall. The apartment has two parking spaces with immediate access to a spacious bricked cellar. Spacious bright apartment 2 + kk, 67 sqm with bay window and loggia 10 sqm, in Zahálka residence, completed in spring 2021. The apartment is open to the north and thus protected from the oppressive summer heat. The large-format window lets in natural light and allows a beautiful view of the greenery. The apartment is equipped with a number of storage spaces in built-in wardrobes and a modern kitchen with built-in appliances - hob, oven, extractor hood, dishwasher and fridge-freezer. The bathroom has a bath, washbasin, toilet, heating ladder and mirror. Although the apartment is warm, it is possible to heat the bathroom with underfloor heating. Wooden floors, large format tiles, security entrance door, recuperation, built-in wardrobes, full wall aluminium window (bay window) in the bay window with remote control dimming, access to the loggia from both rooms.

Your free and independent way of living will be supported by two parking spaces in the garage with immediate access to the brick cellar. The building has a bike room with shower and bath for washing bikes. Directly from the building you can go cycling, in-line skating or cross-country skiing directly on the Modřanská trail.

The Zahálka Phase 1 project is the work of the renowned architectural studios Bevk Perovič Arhitekti (Slovenia) and Yashar Architects (Israel) together with the established development companies Karlín Group and Horizon Holding with a long tradition and portfolio of exceptional buildings for the demanding.

Zahálka won the prestigious Best of Realty award. The project impressed not only with its architectural concept, but also with the use of energy-saving technologies. Although there is plenty of greenery and sports facilities in the area there are a newly built park, a community garden and a playground for children.

The location on the border of Hodkovičky and Modřany is well connected to the centre of Prague and will enchant lovers of cycling, skating, golf, trips to nature, but also those who want to have city events, culture and business within easy reach.

Zahálka https://zahalka.webnode.cz is a residence with its own park and a number of other common areas and service facilities. The building is near a tram stop with a 15 min commute to the city centre and literally one step away from places for recreational and sport activities.

https://youtu.be/6v5OrFTfFtM

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu760443
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 1. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Plocha67
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 5,6 m²
Parkování
Garáž
Lodžie 10 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.