Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m²Kodaňská, Praha - Vršovice

Kodaňská, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 740 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Sehnat cenově dostupné bydlení v Praze, se v této době jeví, jako celkem rozšířený problém, o to víc jsme rádi, že máme možnost Vám nabídnout pronájem bytu o podlahové ploše 40 m², dispozičně řešeného jako 2+kk v ulici Kodaňská, Praha 10, který Vás finančně opravdu nezruinuje

Byt se nachází v přízemí, typicky Pražského, cihlového domu.

Společné prostory jsou udržované a čisté, což můžete brát jako pozitivní vizitku, Vašich budoucích sousedů :)

Ale abychom jen nenapínali, pojďme se společně podívat dovnitř.

Byt má vše co by jste si jen mohli přát, dveře, okna, zdi ? Dobře, teď ale vážněji, celý byt se pyšní atypickými prvky od vyvýšené postele po krbové kamna. Na zemi je položena plovoucí podlaha kombinovaná s dlažbou. Byt je bohatý na přirozené světlo a působí zvláštní, domáckou atmosférou. Rohový kuchyňský kout barvy světlého dřeva je vybaven vestavěnými spotřebiči a disponuje dostatkem pracovní plochy. Hlavní obývací místnost jenž je zároveň místností největší, je dispozičně řešená tak aby jste zde mohli umístit dostatek nábytku dle Vašeho vkusu a pohodlí. Ložnice se vyznačuje jak jsme již v úvodu zmínili, atypickým prvkem vyvýšené postele, pod kterou tak vzniká skvělý úložný prostor. Koupelna dominuje především objemnou rohovou vanou jako stvořenou nejen pro každodenní hygienu ale i relaxaci např., po náročném pracovním dni. Ohřev vody zajišťuje bojler. Ještě nemůžeme zapomenout zmínit, že tento byt je zvířecím kamarádům přívětivě nakloněn, tudíž kočka, pes, slon žirafa

Popis vybavení:

( kuchyňská linka, sklokeramická deska, trouba, digestoř, lednice, mikrovlnná trouba, pračka, šatní skříň, matrace, botník )

Jelikož si uvědomujeme, že při výběru bytu je taky důležitá jeho lokalita, rádi bychom Vás ještě pozvali, na malou vycházku po okolí.

Začneme tím co by Vás mohlo nejvíce zajímat. Běžné denní nákupy můžete obstarat během chvíle, jelikož takřka u domu stojí obchod Tesco Expres či Family minimarket.

Jestliže jste rodiči nikdy nezlobících ratolestí ,, samozřejmě " pravděpodobně budou Vašimi favority, budovy mateřské školky a základní školy 3 min od Vašeho domu. Co se týče dopravní dostupnosti, využít můžete autobusové či tramvajové zastávky. Do centra Prahy se dostanete do 15-20 min. Pokud si rádi vyjdete do přírody určitě doporučujeme navštívit nedaleké Heroldovy sady, Grébovku a přírodní park Hostivař.

No a pokud jste se dočetli až sem a máte připravené kufry na stěhovačku tak paráda :) byt je totiž volný k nastěhování od 1.3.2023!!!

Nájem: 14 000 Kč

Služby: 1 740 Kč -záleží na počtu osob - Energie se převádí na nájemce.

Kauce: 1 až 3 měsíční nájmy.

Kontakty:

Telefon: 605 133 040

WhatsApp: 605 133 040

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu763897
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlovinská
🚶 95 m (1 min)
PoštaPraha 101
🚶 544 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 85 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 324 m (4 min)
RestauraceSabotage vegan bistro
🚶 27 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 322 m (4 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 137 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 229 m (3 min)
Sportoviště
🚶 465 m (6 min)
Hřiště
🚶 197 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.