Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 180 m² bez realitkyÚtěchovská, Brno - Soběšice, Jihomoravský kraj

Útěchovská, Brno - Soběšice, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné28 800 Kč


 Jedná se o prostorný dům s terasou s výhledem do zahrady. S prádelnou, garáží pro 2 os. automobily, zahradou (840m), krbem a bazénem. Ze společenské místnosti (francouzská okna) je přímo vstup na terasu. K dispozici je pevná telefonní linka a internet. 2 zastávky MHD - vzdálenost -1, 5 minut chůze. Dům má 2 východy, může tedy být rozdělen na 2 samostatné jednotky: 5+kk s velkou koupelnou (rohová vana) a navíc dalším samostatným WC. A 2+kk se samostatnou koupelnou a WC. Možno tedy i jako 2generační, kdy jsou 2 rodiny spolu a přitom má každá své soukromí. Většina místnosti jsou v přízemí, v 1. patře se nachází pouze 2 místnosti s WC. Dům je ve stylu jižního Španělska (terasa, velká okna, dřevěná, v místnostech je dost světla, výhled do zeleně).

Dům je po renovaci - okna, podlahy, koupelna.

V případě pronájmu na několik let je otázka výše pronájmu otevřena k jednání.

Využití pouze pro osobní účely. NE firemní.

K nastěhování: 01/12/2008

 Large house with terrace - view of garden. There is also wash-kitchen and garage for 2 cars. In the garden (840m) there is fire place and swimming pool. The biggest - common room (french windows) has a direct acces to terrace. There is telephone and internet. Access to 2 bus stations - 1 and 5 minute´s walk. The house has 2 entries (it should be divided into 2 separate flats -1) 5 rooms with kitchen, big bath-room and other separate WC. 2) 2 rooms with kitchen and hath-room. (It´s fantastic for one big family of 2 generations to be together and at the same time to have privacy). Majority of rooms is situated downstairs except 2 roomsand toilet - 1st floor. The house is special for its comfortable berth - view from the common room and bed room to the garden, terrace, clear rooms). The house is renovated - windows, timber floors, bath-room

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7685
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha180
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.