Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 103 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Křižíkova, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 15,8 m² • Sklep 7,6 m²
Cena18 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 77 185 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní nabídka prodeje bytu 2kk (103,4m2) se 2 balkony (7,90m2 každý), s východní a západní orientací do klidného vnitrobloku. Kupní cena zahrnuje jedne parkovací místo a prostorný sklep (7,60m2). Byt je umístěný v 7 podlaží bytového rezidenčního projektu v srdci Karlína, v atraktivní a vyhledávané ulici Křižíkova. Oblíbená lokalita v širším centru metropole je perfektně dostupná MHD, autem i na kole a nabízí příjemné městské bydlení se všemi službami v blízkosti, v minutové pěší vzdálenosti nástupní stanice metra a tramvaje Křižíkova (100m od domu).

Dispozice bytu 2kk zahrnuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, velke ložnice, 1 koupelna (sprchový kout, dva umyvadla), 1 toalet, vstupní hala, prostorný sklep. Jedno parkovací místo v suterénu domu.

Celková podlahová plocha bytu s balkony a sklepem je 119,2m2.

Nadstandartní vybavení zahrnuje: velkoformátová hliníková okna s izolačními dvojskly, kompletně zařízená kuchyňská linka, elektrický sporák a elektricka trouba, vestavěná mikrovlnná trouba, nábytek, podlahy, mramorové podlahy v kuchyni a na chodbách, velká mramorová zeď v ložnici, 3 bio krby v ložnice, integrovaný plátno a filmový projektor. Exteriérové žaluzie na každé straně. Vytápění zajišťuje centrální kotelna, otopná tělesa v každé místnosti, a je součástí ceny uvedených poplatků.

Skvělá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v žádané lokalitě Karlína.

V docházkové vzdálenosti multifunkční prostor Fórum Karlín, kavárny, restaurace a trendy bistra, malé obchody, supermarkety, centrum jógy a tělocvičny. K výhodám patří také blízký velký park na vrchu Vítkov.

Byt byl změněn z 3kk na 2kk a navržen architektem z Reproject firmy. Multifunkční vestavěný nábytek byl vytvořen přímo pro tento byt. Velký kočár v obývacím pokoji má skrytý konferenční stolek a kulatá postel má skryté oddělení. Spousta skříní na ukládání věcí. Byt byl navržen pro snadné čištění.

Exclusive offer for sale of a luxury 2kk/3kk apartment (119.20m2) with 2 balconies (7.90m2 each), with unrepeatable views of Prague, with east and west orientation in a quiet courtyard. The purchase price includes one parking space and a spacious cellar (7.60 m2). The apartment is located on the 7th floor of a residential project in the heart of Karlín, in the attractive and popular Křižíkova street. The popular location in the wider center of the metropolis is perfectly accessible by public transport, by car and by bike and offers pleasant urban living with all services nearby, within a minute's walking distance of the Křižíkova metro and tram boarding station (100m from the house).

The layout of the 2kk/3kk apartment includes an open living room with kitchen and dining room, large bedroom, 1 bathroom (shower, two sinks), 1 toilet, entrance hall, spacious cellar. One parking space in the basement of the house.

Superior equipment includes: large-format aluminum windows with insulating double glazing, fully equipped wooden kitchen unit, electric stove and electric oven, built-in microwave oven, floors, marble floors in the kitchen and hallways, large marble wall in the bedroom, 3 bio fireplaces in the bedroom, integrated screen and film projector, floor heating. Exterior blinds on each side. Heating is provided by the central boiler room, radiators in each room, and is included in the price of the listed fees.

A great investment opportunity ensuring long-term stable income, given the strong demand for rental apartments in the location of Karlín for both Czech and foreign clients.

Within walking distance is the Fórum Karlín multifunctional space, cafes, restaurants and trendy bistros, small shops, supermarkets, a yoga center and gyms. The nearby large park on Vítkov hill and a river sidewalk is also an advantage.

The apartment was changed from 3kk to 2kk and designed by an architect from the Reproject company. The multifunctional built-in furniture was created specifically for this apartment. The large carriage in the living room has a hidden coffee table and the round bed has a hidden compartment. Plenty of storage cupboards. The apartment was designed for easy cleaning.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu782691
Dispozice2+kk
Dostupné od27. 11. 2023
Podlaží7
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 15,8 m²
Sklep 7,6 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 86
🚶 502 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 63 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 103 m (1 min)
RestauraceHanoi Pho
🚶 66 m (1 min)
LékárnaU slunce
🚶 34 m (0 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 390 m (5 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚶 588 m (7 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 16 m (0 min)
Hřiště
🚶 517 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.