Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Jankovcova, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový byt o dispozici 2+kk s lodžií o celkové ploše 54,3 m2 a garážovým stáním. Byt je součástí nového bytového projektu Pergamenka nedaleko metra Nádraží Holešovice a je ihned k dispozici.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby s výtahem v ulici Jankovcova, Praha 7, orientovaný do vnitrobloku na jih. Byt nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem - vybaven novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice s mrazákem, trouba, varná deska, myčka, mikrovlná trouba) a ložnicí se šatnou a vestavnou skříní. Obě místnosti mají přímý vstup na lodžii. Na oknech jsou elektricky ovládané předokenní rolety. Prostorná koupelna vybavena vanou, umyvadlem a toaletou a přípravou na pračku a sušičku. Součástí bytu je také prostorná komora. V objektu zabezpečená kočárkárna a kolárna. Součástí nájmu je garážové stání v domě.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, školku, školu, obchody a restaurace, parky. Výborná dostupnost do centra – tramvajová zastávka Ortenovo náměstí (5 minut pěšky), metro Holešovice (10 minut pěšky).

Poplatky jsou za služby spojené s užíváním jednotky včetně topení a teplé vody (bez záloh na elektřinu a internetu). Elektřina se převede na nájemce. Možnost internetu a kabelové TV od dvou poskytovatelů.

Nájemné byt: 20.500,- Kč

Nájemné garáž: 2.000,- Kč

Poplatky: 3.700,- Kč (bez elektriny a internetu)

Kauce: 40.000,- Kč

Povoleno: max dvě osoby, možnost zřídit trvalé bydliště, ostatní na dohodě.

Ihned k dispozici, délka nájemného min 2 roky, preferuji dlouhodobý nájem.

I offer for long-term rent a new apartment available 2+kk with a loggia with a total area of 54.3 m2 and a garage. The apartment is part of the new housing project Pergamenka near the Nádraží Holešovice metro station and is available immediately.

The apartment is located on the 4th above-ground floor of a new building with an elevator in Jankovcova Street, Prague 7, facing the courtyard to the south. The apartment offers a spacious living room with a kitchenette - equipped with a new kitchen including appliances (fridge with freezer, oven, dishwasher, microwave oven) and a bedroom with a wardrobe and built-in wardrobe. Both rooms have direct access to the loggia. The windows have electrically operated blinds. The spacious bathroom is equipped with a bath, sink and toilet and preparation for a washing machine and dryer. The apartment also includes a spacious storage room. A secured carriage house and bike shed in the building. The rent includes a garage space in the building.

In the vicinity you will find all civic amenities, kindergarten, school, shops and restaurants, parks. Excellent access to the center - tram stop Ortenovo náměstí (5 minutes on foot), metro Holešovice (10 minutes on foot).

Charges are for services associated with the use of the unit, including heating and hot water (excluding electricity and internet deposits). Electricity will be transferred to the tenant. The possibility of internet and cable TV from two providers.

Apartment rent: CZK 20,500

Garage rent: CZK 2,000

Fees: CZK 3,700

Deposit: CZK 40,000

Allowed: max. two people, possibility to establish a permanent residence, others by agreement.

Immediately available, minimum lease term of 2 years, I prefer a long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu784536
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 6. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 4 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Vody
🚶 174 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 183 m (4 min)
ObchodMůj obchod
🚶 361 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 981 m (3 min)
RestauraceU rybáře
🚶 423 m (5 min)
LékárnaPharmacentrum Holešovice
🚶 511 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka
🚶 345 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 404 m (4 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 733 m (9 min)
Hřiště
🚶 313 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.