Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 37 m² bez realitkyU Plynárny, Praha - Michle

U Plynárny, Praha - MichleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Pronajmu hezkou novou garsonku v novozástavbě s perfektním umístěním v blízkosti centra se zastávkami v blízkosti domu a pár metrů od zeleně. Byt má velkou koupelnu s oknem a vanou, velkými zrcadlovými skříněmi a hezkou kuchyní se sklokeramickou deskou a velkou lednicí. V bytě se nesmí kouřit. Zvířata nejsou povolena. Hledáme slušné, pohodové a solventní lidi, kteří platí nájem včas. Byt nemá balkon. Za domem je pak hezká společná zahrada s dětským hřištěm, venkovní posilovnou, lavičkami pro příjemné posezení a servisním místem pro rezidenty.

REZIDENCE BOHDALECKÉ KVARTETO v sobě snoubí bezprostřední blízkost lesoparku Bohdalecký vrch a před očima se měnící moderní michelskou čtvrť s vějířem občanských služeb a vynikající dopravní obslužností. V samém centru Prahy se ocitnete za pouhou čtvrthodinu, ale stejně tak se během minuty můžete oddat meditacím uprostřed zeleně bohdaleckého lesoparku, osázeného duby, lípami, jasany, habry, borovicemi a akáty, protkaného cyklostezkami a cestičkami s lavičkami a altány.

ČIDLO CO2

Hlídá koncentrace zdraví škodlivého oxidu uhličitého a těkavých látek (VOC), které se vypařují z nábytku či dětských hraček, tak aby nepřesáhly povolenou normu. Zajišťuje dostatečný přísun vzduchu.

FILTRY

Jsou nedílnou součástí rekuperační jednotky a slouží k zachytávání prachu a pylů, které volně poletují ve vzduchu.

OKNA S TROJSKLY

Ať už vám pod okny přejede tramvaj, nebo zavýskají děti z nedalekého hřiště, díky oknům s trojskly a perfektní obálce budovy neuslyšíte téměř nic.

ČERSTVÝ VZDUCH

Bez řízeného větrání s rekuperací je třeba větrat každé dvě hodiny, abyste dýchali čerstvý vzduch. Díky centrálně řízenému větrání s rekuperací nemusíte větrat, takže se vám do bytu nedostanou jarní alergeny, chladný vzduch v zimě ani prachové částice. Odpadnou vám proto istarosti s každodenním úklidem!

NOVOSTAVBA BOHDALECKÉ KVARTETO Hledáte nový domov, který splní vaše náročné požadavky na kombinaci moderního pohodlného bydlení se všemi nejnovějšími technickými vymoženostmi i designem na úrovni 21. století? A zároveň s bohatou zelení v nejbližším dosahu, byť v tepající moderní čtvrti? Pak váš sen změní ve skutečnost právě nový obytný komplex BOHDALECKÉ KVARTETO v Praze – Michli. Jméno objektu ve tvaru písmene L daly jednak čtyři z pláště vystupující prosklené věže, které připomínají klávesy, ale také konkrétní historie této lokality. V ulici U plynárny, kde je umístěno i BOHDALECKÉ KVARTETO, se totiž narodil Jan Kubelík, přezdívaný „houslový čaroděj z Michle“. Světoznámý houslista a skladatel, který ohromoval po léta diváky i nejslavnější koncertní síně po celém světě, právě zde spatřil světl

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu790694
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDPlynárna Michle
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 45
🚘 1 130 m (2 min)
ObchodProcházka
🚶 318 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 469 m (3 min)
RestauraceJídelna U plynárny
🚶 773 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 337 m (4 min)
ŠkolaSOU Ohradní
🚘 1 566 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Na Sychrově
🚘 884 m (3 min)
SportovištěKurty Montáže
🚘 841 m (2 min)
Hřiště
🚶 269 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.