Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyAntonínská, Praha - Holešovice

Antonínská, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné24 000 KčUšetříte 4 000 Kč28 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Pronajmu krásný útulný nově zrekonstruovaný byt 2+kk v přízemí v cihlové budově 300 metrů od metra Vltavská, 200 metrů od Strossmayerova nám. Byt disponuje klimatizací v obou místnostech, vzduchotechnikou s hepa filtry pro přívod čerstvého vzduchu, nová nerozbitná okna s proti-hlukovou izolací, včetně žaluzií pro dokonalý komfort spánku. Tato nemovitost se nachází na přízemí šestipodlažního domu a je nadstandardně luxusně vybavena. Byt je plně vybavený a má celkovou plochu 46 metrů čtverečních. ( chybí pouze matrace, záleží na nájemci, jakou si zvolí a koupí )

Při vstupu do bytu vás uvítá menší chodba s botníkem, která vede skrze kuchyňský kout do obývacího pokoje s rozkládacím gaučem. Kuchyňský kout je vybaven všemi potřebnými spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Dále se v bytě nachází samostatná ložnice, která poskytuje dostatek soukromí a klidu.

Tato nemovitost je vhodná pro jednotlivce, páry, nebo menší rodiny, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné lokalitě. Byt nenabízí možnost spolubydlení ani parkování, ale v případě potřeby je v okolí dostatek veřejných parkovišť.

Příjemným bonusem je bezbariérový přístup, který umožňuje pohodlné užívání bytu i pro osoby s omezenou schopností pohybu. Zvířata jsou v tomto bytě vítána, takže pokud máte domácího mazlíčka, nemusíte se o něj starat jinde.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a máte zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu!

I am renting a beautiful cozy newly renovated 2+kk apartment in a brick building, 300 meters from Vltavská metro station and 200 meters from Strossmayerovo náměstí. The apartment has air conditioning in both rooms, air ventilation with HEPA filters for fresh air supply, new unbreakable windows with noise insulation, including blinds for perfect sleeping comfort. This property is located on the ground floor of a six-story building and is luxuriously equipped. The apartment is fully furnished and has a total area of 46 square meters. (bed and mattress are missing - which we will purchase and have installed upon agreement)

Upon entering the apartment, you will be greeted by a small hallway with a shoe rack, leading through the kitchenette to the living room with a sofa bed. The kitchenette is equipped with all necessary appliances and offers plenty of storage space. There is also a separate bedroom in the apartment, providing enough privacy and tranquility.

This property is suitable for individuals, couples, or small families looking for comfortable living in a quiet location. The apartment does not offer shared accommodation or parking, but there are plenty of public parking spaces nearby if needed.

A pleasant bonus is the barrier-free access, allowing comfortable use of the apartment for people with limited mobility. Pets are welcome in this apartment, so if you have a pet, you don't have to take care of it elsewhere.

If you are interested in this property and would like to arrange a viewing, please do not hesitate to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing appointment. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu810225
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 12. 2023
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 181 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 933 m (4 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 165 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 218 m (3 min)
RestauraceDomažlická jizba
🚶 201 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 325 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 113 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 599 m (7 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 540 m (6 min)
Hřiště
🚶 709 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.