Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Uherské Hradiště, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Uherské Hradiště, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Uherské Hradiště, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyUherské Hradiště - Mařatice, Zlínský kraj

Uherské Hradiště - Mařatice, Zlínský kraj

Pronájem Rekreačního domu Uherské Hradiště - Mařatice v oblasti Jižní Morava: 6 ložnic, max. 16 osob.za apartmán za noc: celoročně 4.800kč. Vinařský dům Mařatice nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném nejstarším domě Vinohradské ulice a v přilehlé novostavbě mezonetového domku. Celková kapacita ubytování je 16 osob a minimální délka ubytování jsou dvě noci. Pro hosty je vyhrazeno 10 parkovacích míst naproti historického domu čp. 260.Oba ubytovací objekty jsou celoročně obyvatelné, nekuřácké, s WIFI připojením zdarma. Hostům jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. Možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma. Hosté mohou využívat venkovní terasu s posezením a grilem. Příjemné osvěžení v horkých letních dnech poskytne venkovní bazén o rozměrech 6 x 3 metru.

Ubytování v historickém domě: Kapacita ubytování v historickém domě je 10 osob. V prvním patře se nachází prostorný apartmán až pro 5 osob s vybavenou jídelnou včetně kuchyňského koutu, se sociálním zařízením se sprchou nacházejícím se ve společných vstupních prostorech domu. V kuchyni je varná konvice, varná deska, lednice, nádobí a LCD televize. Apartmán disponuje dvěma oddělenými ložnicemi. V podkroví jsou dva samostatné pokoje – dvoulůžkový a trojlůžkový, s vlastním sociálním zařízením se sprchou, vybavené LCD televizí a klimatizací.

Parametry nemovitosti

NázevVinařský dům Mařatice
Ložnice6 ložnic
MěstoUherské Hradiště - Mařatice
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.