Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNa Slatince, Praha - Záběhlice

Na Slatince, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 50 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 150 Kč
+ Poplatky za energie1 350 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný a slunečný byt 2+kk o velikosti 60 m² s terasou 50 m² a garážovým stáním na Praze 10 (ulice Na Slatince) v 6. patře moderního domu. Výborné dopravní spojení na metro Pankrác, Strašnická, Skalka; 1 minuta chůze na autobusovou zastávku Jesenická (linky 154, 188 a 195). Rychlý výjezd autem na Pražský okruh.

Byt je kompletně zařízen, včetně kuchyňské linky s myčkou, lednicí, mrazákem, indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou. Dále obývací sestava s plazmovou TV, moderní sedací souprava BoConcept a jídelní stůl na míru Javorina se židlemi. V ložnici je kvalitní masivní dřevěná postel včetně matrací na míru a vestavěné skříně. V chodbě jsou tři skříňky na boty. WC + koupelna jsou kompletně vybaveny, včetně nové pračky. Velká okna v obýváku.

Terasa s velkoformátovými dřevěnými truhlíky umožňuje osadit rostliny. V bytě je zaveden vysokorychlostní Vodafone internet a kabelová TV. Blízko domu se nachází malé potraviny, Tesco i větší Lidl a také poliklinika Zahradní Město, bankomat a další. Do 5 minut chůze je možné dojít k Hamerskému rybníku, sportovnímu centru, anebo parku Malinová-Chrpová kde je možné příjemně relaxovat. Klidné prostředí.

K bytu také náleží parkovací stání v garáži přímo v domě. Byt je volný ihned.

I offer for rent a beautiful and sunny 2+kk apartment with a size of 60 m², a terrace of 50 m², and a garage parking space in Prague 10 (Na Slatince street) on the 6th floor of a modern building. Excellent transportation connections to the Pankrác, Strašnická, and Skalka metro stations; 1 minute walk to the Jesenická bus stop (lines 154, 188, and 195). Quick access by car to the Prague ring road.

The apartment is fully furnished, including a kitchen with a dishwasher, refrigerator, freezer, induction hob, convection oven, microwave. Additionally, there is a living set with a plasma TV, a modern BoConcept sofa, and a custom-made Javorina dining table with chairs. The bedroom features a high-quality solid wood bed with custom mattresses and built-in wardrobes. There are three shoe cabinets in the hallway. The bathroom and toilet are fully equipped, including a new washing machine. Large windows in the living room.

The terrace, with large-format wooden planters, allows for planting greenery. The apartment is equipped with high-speed Vodafone internet and cable TV. Nearby amenities include small grocery stores, Tesco, a larger Lidl, the Zahradní Město polyclinic, an ATM, and more. Within a 5-minute walk, you can reach Hamer pond, a sports center or Malinova-Chrpova park for pleasant relaxation. Quiet surroundings.

The apartment also includes a parking space in the garage directly in the building. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821673
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Garáž
Terasa 50 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJesenická
🚶 131 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚘 961 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 436 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 683 m (4 min)
RestauraceEl Café Bueno
🚶 302 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 337 m (4 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 330 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚘 1 341 m (4 min)
SportovištěTJ Astra
🚶 145 m (2 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.