Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 93 m², Karlštejnská, Praha, Praha

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyKarlštejnská, Praha - Jinonice

Karlštejnská, Praha - JinoniceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Terasa 27 m²
Cena10 999 000 KčUšetříte 500 000 Kč11 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 646 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného a moderního bytu 3+kk v cihlové budově po rekonstrukci. Tato nemovitost je ideální pro každého, kdo hledá prostorný a vkusně zařízený byt v osobním vlastnictví. Byt je vybavený rekuperační jednotkou, která Vám a Vaší rodině poskytne dokonalé vnitřní klima. Orientace je východ/západ.

Byt se nachází na 2. podlaží z celkových 3 podlaží. Užitná plocha bytu je 66 metrů čtverečních plus terasa 27 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dispozice bytu je 3+kk, což znamená, že se zde nachází 2 samostatné ložnice a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. V celém bytě jsou vyměněna okna. Ta do ulice jsou opatřena zvukově izolačními trojskly a ta do dvora jsou izolační trojskla. Na oknech do ulice jsou též nainstalovány předokenní rolety poskytující 100% tmu v místnostech na spaní. Na podlahách jsou parkety a dlažby. Koupelna je vybavena vanou.

Tato nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí, takže nový majitel se nemusí starat o žádné další investice. Byt je částečně vybaven, což znamená, že zde najdete základní vybavení, které usnadní Váš příchod do nového domova. V bytě jsou vestavěné skříně, kuchyňská linka s dostatkem úložného prostoru a na míru vyráběná knihovna.

Budova, ve které se byt nachází, disponuje energetickým štítkem D, což znamená, že je energeticky efektivní a poskytuje vysokou úroveň komfortu.

K bytu také patří prostorná terasa o rozloze 27 metrů čtverečních, která poskytuje příjemné místo pro relaxaci a posezení s rodinou a přáteli. Parkování není k dispozici před domem, ale asi cca 150 m od domu.

Pokud máte zájem o tuto nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád Vám poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku bytu. Tato nemovitost vás okouzlí svým vkusem a kvalitou.

For sale beautiful and modern apartment 3+kk in a brick building after reconstruction. This property is ideal for anyone looking for a spacious and tastefully furnished apartment in private ownership. The apartment is equipped with a recuperation unit that will provide you and your family with the perfect indoor climate. Orientation is east/west.

The apartment is located on the 2nd floor out of 3 floors. The total area of the apartment is 66 square meters, which provides plenty of space for comfortable living. The layout of the apartment is 3+kk, which means that there are 2 separate bedrooms and a spacious living room with a kitchenette. The windows have been replaced throughout the apartment. The ones to the street are equipped with soundproof triple glazing and the ones to the yard are soundproof triple glazing. The windows facing the street also have roller blinds installed providing 100% darkness in the sleeping rooms. The floors are parquet and tiled.

The property has been completely renovated, so the new owner does not have to worry about any further investment. The apartment is partially furnished, which means that you will find basic amenities that will make your arrival to your new home easier. There are built-in wardrobes, a kitchen with plenty of storage space and a bespoke bookcase.

The building in which the apartment is located has an energy label D, which means it is energy efficient and provides a high level of comfort.

The apartment also includes a spacious 26 square metre terrace, which provides a pleasant place to relax and enjoy time with family and friends. Parking is not available in front of the house, but about 150 meters from the house.

If you are interested in this property, please feel free to contact me via messages. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing of the apartment. This property will impress you with its taste and quality.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825196
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha93
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 27 m²
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlštejnská
🚶 92 m (1 min)
Pošta
🚶 512 m (6 min)
ObchodPekařství Kabát
🚶 529 m (6 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 052 m (3 min)
RestauraceU Bůčka
🚶 191 m (2 min)
LékárnaElie Lékárna
🚶 686 m (8 min)
ŠkolaPodnikatelský institut PYRAMIDA, s.r.o.
🚶 81 m (1 min)
Mateřská školaBabysmiling
🚘 1 166 m (3 min)
Sportoviště
🚘 4 933 m (9 min)
Hřiště
🚶 161 m (2 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.