Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyZárubova, Praha - Kamýk

Zárubova, Praha - KamýkMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Solidním zájemcům nabízím moderní nadstandardně vybavený prostorný byt s pohodlnou dispozicí 3+1 v oblíbené lokalitě Praha 4-Lhotka/Kamýk, který nedávno prošel kompletní rekonstrukcí ve vyšším standardu. Byt o výměře přes 83 m2 je v 7. NP z celkových 8 podlaží skvěle udržovaného domu s výtahem k dispozici od poč. května dle domluvy.

V bytě jsou tři samostatné neprůchozí pokoje - obývací pokoj s lodžií (orientace JZ), kde si můžete vychutnávat své ranní kávy nebo večerní posezení s výhledem na Lhotecký les. Dále ložnice (JZ) s oddělenou šatnou anebo pracovna (SV). Velkou výhodou je obrovská komora a samostatné WC.

3D virtuální prohlídka bytu na tomto odkazu: https://1url.cz/duOe1

Byt je nadstandardně vybavený zařizovacími předměty, odhlučněné dveře Sapeli, sanita Villeroy & Boch, armatury Grohe, většina nábytku je vyrobena na míru. Po dohodě možno některé zařizovací předměty vyklidit.

V kuchyni je kvalitní lakovaný nábytek s vestavnými spotřebiči Whirlpool - myčkou, indukční deskou, elektrickou a mikrovlnnou troubou, digestoří Sirius nebo elektrickým výsuvem odpadkového koše. K dispozici je lednička s mrazákem Siemens a pračka AEG Lavamat. V obývací části je lodžie s markýzou, nástěnné skříňky, rozkládací pohovka, křeslo a jídelní stůl se 4 židlemi. Součástí ložnice je dvojlůžko 180x200 a pohodlná walk-in šatna vybavená zásuvkami a regály. Ve třetím pokoji (orientace na SV) je pracovní stůl.

Obrovské úložné prostory v samostatné komoře s regálovým systémem pojmou doslova vše. V chodbě jsou vestavěné skříně a nika se skrytou pračkou. V koupelně je prostorný sprchový kout se sedátkem, umyvadlo na desce, zásuvkové skříňky, nástěnné skříňky a komfortní podlahové topení i topný žebřík. Oddělené WC s umývátkem a bidetovou sprškou.

Moderní hladké deskové radiátory ústředního topení jsou osazeny programovatelnými termostatickými hlavicemi, k dispozici je mobilní klimatizační jednotka a TV s nástěnným držákem.

V bytě je přípojka optického internetu 150 Mbps, cena je již zahrnuta v poplatcích za služby.

V suterénu domu je uzamykatelná místnost na kola a kočárky, tyto prostory jsou monitorovány kamerovým systémem 24/7.

Obytný dům je situován v klidné čtvrti plné zeleně s výbornou dostupností MHD a skvělou občanskou vybaveností. V okolí domu je dobrá parkovací kapacita bez modrých zón. V okolí jsou supermarkety Albert, Lidl, Penny, Kaufland nebo Tesco, základní a mateřské školy, lékárna, lékařská péče, restaurace, Squash Arena, nedaleko je Prague British International School.

Minutu chůze od domu je autobusová zastávka Lhotecký les se spojením na Kačerov (10 min.) nebo Smíchovské nádraží (20 min). Lhotecký les je do pěti minut chůze od domu.

Vážné zájemce prosím o zaslání soukromé zprávy s bližšími informacemi o představě termínu nastěhování, počtu osob a bližší informace o všech, jaké máte domácí mazlíčky apod. S radostí poskytnu další informace a domluvíme si prohlídku, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě.

3D virtual tour available on this link https://my.matterport.com/show/?m=vYA84XT4VS9

This modern spacious property is available for long-term sublease as of May 1st 2024 or upon agreement offering completely reconstructed in high standard recently 3 bright separate rooms and a kitchen in the quiet and popular location of Prague 4-Lhotka/Kamýk. Apartment with total area of ​​83 m2 is located on the 7th floor of a total of 8 floors of a well-maintained pannel building with an elevator. There is an extra balcony with a lovely view.

The apartment is fully furnished, yet it is possible to clear out some furnishings upon agreement. The lacquered kitchen furniture is equipped with a refrigerator, built-in dishwasher, electric oven, microwave oven, extractor hood, induction hob and electric waste bin pull-out. The living area with a balcony and an awning is furnished with wall cabinets, a sofa-bed and a dining table with 4 chairs. A walk-in closet is a part of the bedroom. There is an office desk in the third room. In addition, the apartment has a very spacious closet and there are yet built-in wardrobes or a hidden washing machine in the hallway. The bathroom has floor and wall heating, a spacious shower and a sink on a drawer cabinet. The toilet with a small sink and bidet shower is separated. The radiators are equipped with smart programmable thermostatic heads, a mobile air conditioning unit is also available.

The residential building is situated in greenery neighbourhood with excellent access to public transport and all civic amenities. Good parking capacity around the house without restricted blue zones is a great benefit to car owners. In the vicinity there is Albert, Lidl, Penny or Kaufland supermarkets, elementary and kindergarten schools, a pharmacy, health care, restaurants etc. One-minute walk from the house is the Lhotecký les bus stop with a connection to underground stop Kačerov (10 min.) on red line "C" or Smíchovské nádraží (20 min.) stop yellow line "B".

Lhotecký forest is within five-minute walk from the house.

Internet 150 Mbps is already included in the fees.

Please send me a private message with detailed information about preferred start of the rent, how many people will be staying and more details about them, if you have any pets, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826021
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 8 m²
Výtah
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLhotecký les
🚶 155 m (2 min)
PoštaPraha 418
🚘 2 238 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 125 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 238 m (5 min)
RestauraceHostinec na Kamýku
🚶 433 m (5 min)
LékárnaLékárna Zárubova
🚶 89 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Zárubova
🚶 301 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Liškova
🚶 661 m (8 min)
Sportoviště
🚶 665 m (8 min)
Hřiště
🚶 100 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.