Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 146 m² bez realitkyBartoškova, Praha - Nusle

Bartoškova, Praha - NusleMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 18 m²
Měsíční nájemné42 000 Kč

+ Poplatky za služby11 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce80 000 Kč


Pronajmu prostorný byt o dispozici 4kk s krásným výhledem na Havlíčkovy sady (Grébovka), Vinohrady, Žižkov, Vršovice, Žižkovskou věž, Petřínskou rozhlednu atd. Dům prošel v roce 2015 kompletní rekonstrukcí, kdy byla bývalá továrna ETA/REGULA přestavěna na bytové jednotky (původní je pouze železobetonová konstrukce). Dům nese název LIBERTY BUILDING. V domě bylo zachované dvouramenné schodiště spolu s vysokými stropy v bytech – cca 3,3 metru (standard je 2,4 m - 2,6 m). Dům je vybavený výtahem a je bezbariérový. Okolí domu je klidné, takřka bez automobilového provozu. Přilehlé nádraží včetně kolejí prošlo nedávnou rekonstrukcí s důrazem na odhlučnění. Pro maximální komfort jsou v celém bytě speciální protihluková okna a protihlukové závěsy.

Byt je zcela vybavený a vhodný pro čtyř nebo pěti člennou rodinu s dětmi. V celém bytě jsou velmi prostorné skříně na míru. Kuchyně je kompletně vybavená (horkovzdušná trouba s párou, indukční deska, mikrovlnka, lednice s mrazákem, myčka atd.) V bytě jsou ve všech pokojích závěsy s elektrickým ovládáním, v obýváků pak římské rolety rovněž na elektrické ovládání. V obývacím pokoji i hlavní ložnici je klimatizace. V celém bytě je chytrá domácnost, je tedy možné vzdáleně ovládat: světla, větráky, klimatizace, stínění a vytápění.

V obývacím pokoji (41m) je velká kompletně vybavená kuchyně, prostorný gauč do L, LG TV. Z obývacího pokoje jsou dva vstupy na balkon (18m), který celý obývací pokoj lemuje. Hlavní ložnice (20m) má vlastní koupelnu (umyvadlo, sprchový kout, WC). V technické místnosti jsou regály na míru a je zde pračka i sušička od AEG. Na chodbě je samostatné WC s umyvadlem a dále koupelna s vanou a umyvadlem. V bytě jsou dva dětské pokoje s vestavěnými skříněmi a pracovním stolem. První pokoj (17m) má dvě jednolůžka a druhý pokoj (17m) jedno jednolůžko.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Nedaleko je autobusová zastávka Kloboučnická. Tramvajová zastávka Horky či 5 min chůze je Náměstí bratří synků. Do 5-ti min chůze je také dostupné nádraží Vršovice. Dostupnost do centra s MHD je do 10-ti minut. Např. za 9 min Václavské náměstí. Autem v závislosti na dopravě cca 5 min.

K bytu je možné si pronajmout až dvě garážová stání: 2 000 Kč / garážové stání

Volné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu830073
Dispozice4+kk
Dostupné od10. 3. 2024
Podlaží6
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha146
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 18 m²
Parkování
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDKloboučnická
🚶 351 m (4 min)
PoštaPraha 416
🚶 819 m (10 min)
Obchod
🚶 308 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 563 m (7 min)
RestauraceNa Tetíně
🚶 352 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 562 m (7 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 671 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 377 m (5 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 788 m (9 min)
Hřiště
🚶 434 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.