Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Brumov-Bylnice, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brumov-Bylnice, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Brumov-Bylnice, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyBrumov-Bylnice - Brumov, Zlínský kraj

Brumov-Bylnice - Brumov, Zlínský kraj

chalupa za týden: léto 13.000 Kč, zima 16.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Brumov v oblasti Beskydy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 8 osob.chalupa za týden: léto 13.000kč, zima 16.000kč. Jedná se o částečně zrekonstruovanou chalupu na velmi příjemné adrese. Leží mezi městem Brumov - Bylnice a obcí Návojná. V sousedství je pouze 5 celoročně obývaných domů. Zajišťuje dostatek klidu. Máte soukromí, přesto nejste zcela na samotě. Ideální pro romantickou dovolenou párů nebo rodin s dětmi, které hledají pohodu a klid, kterou zajistí velká, zatím částečně oplocená zahrada s dětskými prvky a houpací sítí. Provoz je zde minimální - pouze obyvatelé ulice. V blízkosti vede unikátní cyklostezka [https: //www. bevlava. cz], na kterou se napojíte v centru Brumova - Bylnice (do 2km), na kole samozřejmě dojedete až tam (po polní nebo hlavní cestě). Dominantou Brumova je zrekonstruovaná zřícenina hradu z první poloviny 13 století, který se na léto otevírá návštěvníkům a to hlavně jako centrum kultury, každý týden zde probíhají koncerty, divadelní představení a letní kino a spousta akcí také pro děti. Viz. [https: //www. hradbrumov. cz]

Brumov je znám jako město sportu, máme tady mimo venkovního bazénu, také bazén krytý se saunou, tenisový kurt, bikepark, velký nový sportovní areál s umělým povrchem i fotbalové hřiště a také zimní stadion pro milovníky hokeje a bruslení. Na své si tedy přijdou jak milovníci kultury (mimo dění v Brumově můžete navštívit v letní sezóně známý Karpaty fest v blízkém Slavičíně nebo Trnkobraní ve Vizovicích, Setkání muzikantů ve Valašských Karpatech), tak milovníci cykloturistiky i celoroční turistiky jako takové, rybáře nevyjímaje.

Parametry nemovitosti

NázevChaloupka pod smrkem
Ložnice2 ložnice
MěstoBrumov
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.