Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 129 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Terasa 18 m²
Cena10 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 608 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji atypický mezonetový byt 3+kk ve 4. patře (bez výtahu) cihlového domu na Merhautově ulici v Brně o celkové podlahové ploše 129 m2. Dominantou je obývací pokoj s litinovými krbovými kamny, galerií a terasou (18 m2) s překrásným výhledem na město. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči - myčka, el. trouba, sklokeramická deska. Výhodou bytu je spousta úložného prostoru (nadstandardní skříň v ložnici, skříňky na galerii a v předsíni). Pokoje jsou neprůchozí, okna zastíněna plisé žaluziemi a předokenními roletami. Prostorná koupelna má dvě umyvadla, rohovou vanu a sprchový box. WC je samostatné. Dům je po rekonstrukci (zateplení obvodových zdí, střechy). V okolí veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD v blízkosti domu. Prohlídky jsou možné o víkendech.

Pokud hledáte prostorný byt s terasou v klidné lokalitě, tato nemovitost může být právě pro vás. Kontaktovat mě můžete prostřednictvím zpráv / komunikační platformy.

We offer for sale an atypical duplex apartment 3+kk on the 4th floor (without elevator) of a brick house on Merhautova street in Brno with a total floor area of 129 m2. The dominant feature is the living room with cast iron fireplace, gallery, and terrace (18 m2) with a beautiful view of the city. The kitchen is equipped with built-in appliances - dishwasher, electric oven, ceramic hob. The advantage of the apartment is plenty of storage space (extra large wardrobe in the bedroom, cabinets in the gallery and hallway). The rooms are non-passing, windows shaded with pleated blinds and external shutters. The spacious bathroom has two sinks, a corner bathtub, and a shower box. The toilet is separate. The house has been renovated (insulation of external walls, roof). Nearby all amenities, public transport stop near the house. Viewings are possible on weekends.

If you are looking for a spacious apartment with a terrace in a quiet location, this property may be just for you. You can contact me through messages / communication platform.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu837422
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 5. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha129
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 18 m²
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVenhudova
🚶 108 m (1 min)
PoštaBrno 13
🚶 349 m (4 min)
Obchodnebalenka
🚶 126 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 862 m (2 min)
RestauraceGazebo
🚶 285 m (3 min)
LékárnaAstra
🚶 400 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Jugoslávská
🚶 268 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Tišnovská
🚶 244 m (3 min)
SportovištěAC Fitness
🚶 542 m (7 min)
Hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.